23 jaar werken zonder stress!
Vier je het mee?

23 jaar werken zonder stress

Hieperdepiep hoera!

Ik ben apetrots dat mijn bedrijf FFT vandaag alweer 23 jaar bestaat. Geboren uit het verlangen een alternatief te bieden voor de doekjes voor het bloeden die mensen aangereikt kregen als ze stress ervoeren en voor de pillen en poeders die voorgeschreven werden als ze tobden met hun werk. Alsof die middelen enig soelaas boden als je een slechte relatie met je werkgever, partner of jezelf hebt.

Op 17 juni 1997 was ik er klaar mee. Voor mij geen dweilen meer met de kraan open, maar effectief denken, durven en doen als remedie tegen verdoezelen, verzuim en verspilling. Ik stapte naar de Kamer van Koophandel om Fit For Thought – denkadvisering in te schrijven. Een ondernemer was geboren en zo ook ‘mijn kindje’ FFT.

In de video die ik voor je opnam, vertel ik je graag persoonlijk mijn verhaal. 

Waar begon ik aan?

In 1997 pakte ik dus mijn kans om FFT te starten. Ik wilde de maatschappij een dienst bewijzen door improductiviteit ten gevolge van stress bij de kern aan te pakken: in houding en gedrag. Ik wilde dat mensen echt naar zichzelf gingen kijken, naar hun eigen aandeel en daarmee hun eigen oplossing.

Durf te springen

Hoe mijn bedrijf zich zou ontwikkelen wist ik niet. Ik had geen idee waar ik aan begon en of het me ging lukken. Ik volgde met vallen en opstaan mijn verlangen werkenden te helpen door ze een alternatief te bieden voor het gebruikelijke recept tegen stress. Ik stopte (en stop nog steeds) mijn hart en ziel in mijn werk. En met succes. Na 23 jaar heb ik duizenden directeuren, managers en ondernemende professionals uit honderden organisaties van stress naar succes mogen helpen.

Het pad van verwachtingen

Veel mensen denderen door op het pad waar ze nu eenmaal op terecht gekomen zijn, net zoals ik dat zelf ooit jarenlang deed. Het pad van verwachtingen van het gezin of familie, het pad hoe het hoort en hoe niemand teleur te stellen. Helaas stellen ze zichzelf daarmee teleur. Doordenderen is niet effectief, niet efficiënt en het kost je bakken met energie. Hoe zonde is dat!

23 jaar werken zonder stress

FFT is mijn lust en mijn leven, ik kan er mezelf volledig in kwijt. Mijn passie, plezier en energie. Mijn kennis, kunde en vaardigheden. Mijn dromen en verlangens.  FFT biedt mij al 23 jaar de mogelijkheid het beste uit mezelf te halen, zodat ik daarmee ook het beste uit anderen haal.

Ik doe wat ik mensen leer

Het leven leiden dat ik wil, vraagt van mij dat ik me blijf ontwikkelen. Vind ik dat makkelijk? Nee. Vind ik dat altijd leuk? Nee. Zou ik het soms simpeler willen? Ja.

Maar lieverkoekjes worden niet gebakken. Alles valt of staat bij de acties die ik zelf onderneem om wat ik begeer te realiseren. Daar neem ik dus zelf mijn aandeel in. Daarop ben ik aanspreekbaar. Dat is de essentie van wat ik mensen leer.

Verandering vanuit mijn waarden

Nu het coronavirus rondwaart en live bijeenkomen niet mogelijk is zoals voorheen, sla ik nieuwe wegen in om mijn levenswerk met FFT te continueren. Ik kijk hoe ik daarbij trouw kan blijven aan mezelf en waar ik voor ga en sta. Zodat ik wat ik wil bereiken met FFT ook daadwerkelijk bereik. En ik jou kan blijven helpen om van stress naar succes te komen.

Dan heb ik een feestelijk aanbod voor je, waarmee ik mezelf met FFT op nieuw terrein begeef. Hoe oncomfortabel het onbekende ook voelt, het prikkelt me ook om het me eigen te maken en er mijn draai in te vinden. Ik wil stress en getob immers de wereld uithelpen door er te zijn voor wie mij nodig heeft. Als dat niet linksom kan, dan ga ik rechtsom. Waar een wil is, is een weg….

Vier het feest met mij mee

Mijn feestje vier ik graag online met jou tijdens mijn gloednieuwe interactieve workshop ‘Werken Zonder Stress’. In twee uur tijd neem je je eigen tobbers en toppers onder de loep. Je onderzoekt jouw doelen voor succes en je leert tien manieren om effectiever te functioneren. En je komt met een actieplan dat je ook daadwerkelijk meteen kunt uitvoeren.

Voor de prijs van een mooie bos bloemen

Omdat FFT jarig is, neem ik het merendeel van de kosten voor mijn rekening. Jij geeft jezelf deze onbetaalbare workshop cadeau voor €23,-. Hier leg ik in een video alles over de workshop uit. Je krijgt alle relevante informatie en je kunt je gelijk aanmelden.

Het juiste pad vinden

Vanaf de start van FFT is mijn ambitie groot. Ik wil dat we allemaal effectieve denkers, durvers en doeners kunnen zijn, die genieten van het leven en het werk dat we leiden. Dat is het mooiste wat er is. Na 23 jaar weet ik het zeker: ik voel me kiplekker op mijn pad.

Ook jou gun ik je eigen pad!

Practice what you preach, het is wat ik doe en wat ik mijn klanten leer. Ik wil het effectieve verschil maken in het werk en leven van mijn medemens door hem of haar precies te laten zijn wie hij is: zijn of haar gorgeous zelf.

Samen is leuker dan alleen. Je bent van harte uitgenodigd voor de online workshop ‘Werken Zonder Stress’.

Zie ik jou op mijn feestje?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Wil je ook werken zonder stress? Nog slechts één workshop met 50% zomerkorting. Laat maar zien!