Van voornemens naar resultaten – met deze 7 factoren lukt het je wel

Goede voornemens.

De weg naar de hemel is ermee geplaveid. De eerste weken van januari ook.

Weet jij nog wat je je plechtig voornam, 31 december?

Stoppen met roken, drinken en stressen.
Meer tijd besteden aan je dierbaren.
Meer tijd vrijmaken voor dingen die je leuk vindt.

Misschien had je nog heel andere plannen, maar het is grappig dat zo’n nieuw jaar bij veel mensen het besef brengt dat het anders moet. Daarom ga je het anders doen. En wel vanaf 1 januari!

Jammer dat daar weinig van terecht komt. Daar zijn allerlei oorzaken voor aan te wijzen. Het resultaat is steeds: we stellen onszelf enorm teleur.

Frustrerend. Weer niet gelukt. Net als vorig jaar. En alle jaren ervoor.

Hier ontdek je waarom je telkens faalt.
En ook hoe jij dit jaar wel kunt slagen.

Een leesfeest met krachtige tips

Fit For Thought – denkadvisering bestaat 22 jaar. En wie jarig is trakteert.

22 jaar ervaring leidt tot een leesfeest met 22 krachtige tips. In deze blog heb ik ze voor je verzameld.

Bij elke tips staan vragen. Beantwoord de vragen en doe er je voordeel mee. Het helpt je effectief denken, durven en doen.

Sterke schakels maken een ijzersterke ketting

Succes kun je consolideren en uitbouwen door effectief te netwerken. Door te werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf.

In dit blog lees je hoe sterke schakels een ijzersterke ketting maken waar je op kunt vertrouwen. Je krijgt tips die je kunt opvolgen, mits je voldoende reden hebt om in beweging te komen.

Vind je dat moeilijk? Download dan het 5 stappenplan van FFT. Of maak gebruik van de uitnodiging om met mij te komen ontbijten bij mijn ondernemersnetwerk.

Uitnodiging: Kom je op mijn feestje?

Ik wil je graag uitnodigen. Want ik ben jarig.

Althans: FFT is jarig. Vandaag is het 21 jaar. Drie keer zeven jaar – de hoogste tijd om het weer eens helemaal af te stoffen en op te poetsen.

Want je begrijpt wel dat Margriet anno 2018 niet dezelfde Margriet is van 1997. Wat de belangrijkste winst is van de afgelopen 21 jaar? Daar vertel ik je graag meer over. Bovendien is het de hoogste tijd voor een feestje. Inclusief goodie bag 🙂