Coaching directeur

Zelfs de beste directeur kan weleens behoefte hebben aan coaching. Er is een grote kans dat je als directeur van een organisatie veel stress ervaart. Als directeur heb je natuurlijk veel verantwoordelijkheid en zit je agenda vol. Hierdoor kan het voorkomen dat je geen tijd meer voor jezelf overhoudt of te weinig momenten hebt om te ontspannen. Dit veroorzaakt stress. Wanneer je dit ervaart is het hoog tijd om hier iets aan te doen. Het is belangrijk om erachter te komen wat het exacte probleem is waardoor je niet goed in je zelf zit. Vervolgens is het zaak om jouw leiderschap weer op een efficiënte manier op te pakken.

Doe nu de stress-scan en kom erachter wat jouw relatie is met stress. Bevallen de scores je niet en wil je die duurzaam verbeteren? Dan bied ik het leiderschapsprogramma Meer Succes, Minder Stress. Hierbij krijg je exclusieve, persoonlijke begeleiding van mij, Margriet Taams, waarbij je afscheid neemt van jouw stress en de deur naar succes opent.

Leiderschapsprogramma Meer Succes, Minder Stress

Margriet

Iedereen heeft wel eens te maken met stress. Dit is helemaal niet erg en hoort simpelweg een beetje bij ons leven. Je moet er echter voor waken dat een klein beetje stress niet overslaat in overspanning of overdruk. Wanneer je voortdurend stress ervaart is het tijd om hier iets aan te doen. Doe je dit niet, zul je merken dat je alleen maar meer in een neerwaartse spiraal terechtkomt waar je moeilijk weer uit komt.

Om op een goede manier uit die neerwaartse spiraal te komen bied ik het leiderschapsprogramma Meer Succes, Minder Stress. Het programma is erop gericht dat jij zelf het verschil leert maken in je eigen werk en leven en daarmee ook in het werk en leven van anderen. Zowel in leiderschap en ondernemerschap, als in verbinding en energie. Stel je eens voor hoe het zou zijn als je meer bereikt en betere resultaten behaalt door enkel de beste versie van jezelf te zijn?

Hoe ziet het programma eruit?

  • Persoonlijke doorbraaksessie met Margriet
  • Live trainingen
  • 24/7 besloten leergroep
  • Persoonlijk Succes Plan (PSP) en persoonlijke coaching
  • Persoonlijke MSMS-toolkit
  • 360°-feedback ‘60x effectiever
  • Q&A groepssessies
  • Groepscoaching

Ik begeleid je stap voor stap, zodat jij meer in je leven bereikt en ook betere resultaten behaalt. Mijn aanpak is bewezen en beproefd, vele duizenden directeuren, managers en ondernemende professionals uit honderden organisaties gingen je voor.

Meer informatie over coaching voor een directeur? Neem contact op!

Ben je directeur en heb je behoefte aan coaching op het gebied van stress? Neem dan gerust contact op. Ik kijk graag samen jou naar wat ik voor je kan betekenen!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Direct contact