Dit succes wil jij ook! Het openhartige verhaal van Henk

Henk en Margriet

Met veel plezier stel ik je voor aan Henk. Want Henk heeft mij zeer ontroerd met het verhaal dat hij me heeft geschreven over zijn ervaringen tijdens het van tobben naar toppen programma dat ik dit jaar voor hem, zijn 23 collega’s en 2 leidinggevenden heb verzorgd.

Henk is open en eerlijk over zichzelf, over mij en onze interactie. Hij neemt geen blad voor de mond over zijn gevoelens en gedachten bij de start van het programma en hoe deze zich gedurende het traject ontwikkeld hebben. Hij uit zijn twijfels, weerstanden en kritische noten, maar getuigt ook van zelfreflectie, nieuwsgierigheid en leerbaarheid.

Henk is ook duidelijk over wat belangrijk is in zijn leven en waar hij zijn prioriteiten legt. Werk is slechts een middel om zijn privéleven en hobby’s te faciliteren, het is geen doel op zich. Als het financieel niet nodig was, zou hij ermee stoppen.

Eigenlijk was Henk perfect tevreden met zijn leventje. Hij kon buiten zijn werk doen en laten wat hij wilde en zijn eigen werk gaf hem weinig stress of zorgen. Extra werk en verantwoordelijkheden liet hij aan zijn deur voorbij gaan en over ineffectiviteit of inefficiëntie haalde hij zijn schouders op.

Dus waarom zou hij iets willen veranderen aan deze situatie? Laat staan dat hij zichzelf en zijn eigen houding en gedrag eens uitgebreid onder de loep zou willen laten nemen.

Hoe ik deze snaar toch bij Henk heb weten te raken en hoeveel hij en zijn collega’s hiervan profiteren, lees je in de brief die Henk mij stuurde.

Ik wens je veel leesplezier toe en ben benieuwd of Henks verhaal je aan het denken zet. Over je eigen comfortabele of perfecte leventje. En hoe jouw huidige werk hierin past en hoe prettig je daarin voelt. Is jouw werk echt een deel van jouw leven? En leef jij ook echt jouw talenten, kwaliteiten en potentieel in jouw werk? Leven in je werk is mogelijk en ik kan je leren hoe!

  • Jij maakt kans op een gratis TOP-gesprek voor jou en jouw team, als je mijn gratis tob ik of top ik scan invult. In ons gesprek krijg je advies op maat om jouw team te laten toppen met passie, energie en plezier, waardoor jij niet meer hoeft te tobben over ineffectiviteit, inefficiëntie of stress.
  • Door de gratis stress-scan in te vullen, kun je in aanmerking komen voor een gratis doorbraakgesprek. Uit dit gesprek haal je minimaal één strategie om jezelf, tijd en je omgeving effectief te managen, waardoor jij in je werk, thuis en hobby’s met meer succes en minder stress kunt functioneren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Wil je ook werken zonder stress? Online workshop nu met jubileum aanbieding. Laat maar zien!