Durf jij eruit te springen als leider?

Ben jij een opkikker?

Durf jij je eigen lied te kwaken?

In dit filmpje wil ik je graag kennis laten maken met de opkikker, die laat zien wat effectief denken, durven en doen is.

Maak jij het verschil als leider?

Zeg eens eerlijk: beken jij kleur als leider? Of laat je je liever nog niet zien, omdat je daar allerlei ‘denksels’ en ‘vindsels’ bij hebt.

Kan het zijn dat je jezelf en je omgeving hiermee klein houdt, waardoor je niet het beste uit jezelf en anderen haalt?

Terwijl dit nou net hetgeen is waar jij als leider hét verschil in kunt maken. Sterker nog, het is precies wat je omgeving van jou verwacht, juist omdat je een leider bent.

We zijn allemaal uniek. We kunnen ons leven vorm en inhoud geven op onze eigen manier.

Dat doe ik naar hartenlust in mijn leven en met mijn bedrijf Fit For Thought – denkadvisering (FFT). Ik leef voluit en vraag me af of jij dat ook doet.

Ben jij een opkikker?

Voor wie ben jij een opkikker?

En welke opkikkers verzamel jij om jou heen?

Wil je je omringen met opkikkers, dan kan ik je mijn online programma ‘Van Stress Naar Succes Met Jezelf’ van harte aanbevelen. In dit programma ontdek jij wat jij belangrijk vindt in je leven en hoe je daar – letterlijk en figuurlijk – productief en ontspannen werk van maakt.

Stel je eens voor wat je dan allemaal voor elkaar krijgt:

  • In je werk: met klanten, collega’s en leveranciers.
  • In je privéleven: met je gezin, vrienden en familie.
  • In je hobby’s: sport en spel, vertier en vermaak, persoonlijke en algemene ontwikkeling.

Zie je het al voor je? In je resultaten, je financiën en je gezondheid? In je relaties en toekomstperspectief?

En voel je het ook? In passie, energie en plezier? In rust en ruimte? In genieten en geluk?

Productief en relaxed leven en werken…

Dat zou toch heerlijk zijn?

Mijn opkikker voor jou is dat je hier nu direct mee aan het werk kunt. Net zoals Geert, Mari, Sarah en Mark dat deden, waardoor zij zakelijk en privé grote sprongen vooruit maakten. Alle vier staan zij weer aan het roer van hun eigen leven – met focus op wat zij zelf belangrijk vinden.

Op naar een leven vol opkikkers, waarmee je jouw stress-, drift- en gifkikkers het nakijken geeft. Grijp nu je kans om over 6 weken te staan waar je nu nog van droomt.

Ik zie naar je uit!

30 minuten om eruit te springen

Lijkt het je fijn om 30 minuten met mij te sparren over hoe jij als leider kleur kunt bekennen? Dan nodig ik je van harte uit voor een Doorbraaksessie met mij. In dit 1 op 1 gesprek kijken we waar jij nu staat en wat jij nodig hebt om jezelf en je omgeving op te kikkeren met effectief denken, durven en doen. Klik hier om jouw Doorbraaksessie te boeken en we spreken elkaar binnenkort.

60 minuten samen aan de slag

Ga je liever interactief met me aan het werk’? Meld je dan nu aan voor mijn online Masterclass ‘Succes Zonder Stress’. Hierin leer je hoe je uit jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken stapt, zodat optimaal presteren en maximaal leven voortaan ook voor jou hand in hand gaan.

Laat een reactie achter

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.