Hoe Carla haar derde burn-out voorkwam

Testimonium Carla Ketelaar

Graag stel ik je voor aan Carla.

Toen ik Carla ontmoette was zij in loondienst als directeur en was zij een half jaar actief met haar eigen bedrijf Laatste Liefde. In het begin was dit nog te combineren, maar al snel lukte dat niet meer en werd het de kunst om alle ballen tegelijk in de lucht te houden. Met haar enthousiasme en haar verleden, waarin ze tweemaal een burn-out had, wilde ze geen derde maal voor de bijl gaan. Op dat moment kwam ik op haar pad.

In het kort:

Wie? Carla Ketelaar

Probleem: Hoe kanaliseer en gebruik ik mijn enthousiasme in een succesvol bedrijf waarin ik met plezier en zonder stress werk?

Oplossing: “Meer Succes, Minder Stress” (mijn leiderschapsprogramma waarin je afscheid neemt van stress en de weg open gooit naar succes.)

Heeft het geholpen? Ja, Carla heeft haar extern directeurschap beëindigd, waardoor ze zich 100% kon richten op wat ze het liefste doet: het laten groeien en bloeien van haar eigen bedrijf. Ook de balans die ze zo fel begeerde tussen haar in- en ontspanning, haar werk en privéleven én haar lichaam en geest heeft ze nu eindelijk voor elkaar.

Hier is een korte video waarin Carla zelf haar ervaring met mijn programma deelt:

Ook schreef zij er een testimonium over.

Wil jij ook zulke resultaten voor jezelf?

Als het antwoord “JA” is, heb ik goed nieuws voor je.

Ik kan jou ook helpen om productief te ondernemen binnen aangename werktijden en je daardoor echt ‘vrij’ te voelen in je vrije tijd.

Klik hier om meer te weten te komen over mijn leiderschapsprogramma “Meer Succes, Minder Stress”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Direct contact