Hoe jij ook een blije ik kan zijn

kikker

Een tijdje terug ontving ik een brief van blije ik. En van die brief werd ik zelf ook heel erg blij.

Want blije ik geeft mij prachtige complimenten! Over mijn ‘open’ programma ‘Meer Succes, Minder Stress’ en wat zij hierin heeft bereikt.

Mijn leven en werk zijn leuker en overzichtelijker geworden, ik voel me meer ontspannen en in balans en ik laat niet meer over me heen lopen. Ik sta zakelijk mijn ‘vrouwtje’ en dat bevalt mij, mijn medewerkers, mijn leidinggevende en ons bestuur goed. Thuis ben ik een stuk vrolijker en daar plukt mijn privéomgeving de vruchten van.

En ook ik, Margriet, krijg een geweldig compliment!

Ik kan zeggen dat ik echt door Margriet geïnspireerd ben geraakt en dat ik nu, gezonder levend, met nog meer plezier naar mijn werk ga.

Van deze complimenten geniet ik met volle teugen, want dit zijn de resultaten waar ik mijn werk voor doe, die ik mijn klanten beloof en waar ik me 100% voor inzet. Het zijn de resultaten, die ik voor ogen had toen ik FFT begon, en waarmee ik me als specialist in effectief denken, durven en doen wilde onderscheiden.

Het zijn ook complimenten, die me raken en ontroeren. Want ze tonen dat ik er mag zijn, dat ik ertoe doe en van betekenis ben. Dat ik goed genoeg ben, zoals ik ben. En dat ik, met wie ik ben en wat ik denk, durf en doe een voorbeeld ben voor anderen, die net zo fit en vitaal willen functioneren als ik.

En het zijn complimenten, die me laten voelen. Hoe het was om zelf te tobben met stress en me onzeker en onmachtig te voelen om mijn gedachten en gevoelens te uiten, voor mezelf op te komen, anderen grenzen te stellen en op tijd mijn rust en ontspanning te nemen.

Want het pad wat mijn klanten lopen, was ook mijn eigen weg van stress naar succes! Ook ik miste lange tijd balans tussen werk, privé en hobby’s, zat meer in mijn hoofd dan in mijn hart en handen en gedroeg me ook zeker niet altijd assertief.

Gelukkig heb ik geleerd hoe het anders kan en leid ik nu mijn eigen blije leven op mijn eigen effectieve en assertieve manier.

Ook jou wil ik laten profiteren van mijn lessen, waardoor ook jij in je werk en leven een blije ik kunt zijn.

  • Kies jij voor meer rust, structuur en overzicht in je werk en leven? Vul dan nu mijn gratis stress-scan in.
  • Of ga jij voor meer succes en minder stress met jouw team? Door mijn gratis team-scan in te vullen, weet jij direct in welke tobbers, doelen en resultaten jij winst kunt behalen.

Ik wens je veel leesplezier toe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Wil je ook werken zonder stress? Online workshop nu met jubileum aanbieding. Laat maar zien!