Hoe overzicht en regie rust en voldoening geven – ook in drukke perioden

Antoon Hagen

Hierbij stel ik je voor aan Antoon. 

Antoon was startend manager in een druk en groeiend bedrijf. Hij had veel kennis van de branche maar niet van het managen van een afdeling. Daardoor deed hij veel te veel zelf en werkte hij veel te veel uren. Het gevolg was dat hij zich geleefd voelde in plaats van dat hij de touwtjes zelf in handen had. Om Antoon en zijn team optimaal te laten functioneren besloot zijn directeur mijn hulp in te roepen. Met het gewenste resultaat, zowel zakelijk als privé.

In het kort:

Wie? Antoon Hagen

Probleem: Moeite met overzicht en regie over de eigen werkweek. Liever werk naar zich toe te trekken dan te delegeren. Daardoor gevoel van onrust en stress. Behoefte aan meer tijd voor relatie, vrienden en hobby’s.

Oplossing: ‘Meer Succes, Minder Stress’ (mijn leiderschapsprogramma waarin je maximaal leert presteren in minimale tijd met ultieme relaties. Wat denk je van 0% overuren, 25% productiviteitsgroei en 100% leven?

Heeft het geholpen? Ja, Antoon heeft nu meer overzicht en regie over zijn werk, stuurt zijn team beter aan en weet beter prioriteiten te stellen. Ook kiest Antoon bewuster voor zijn privéleven omdat hij de waarde van zijn relatie en een goede band met familie en vrienden is gaan inzien.

Hier is een korte video waarin Antoon zelf over zijn ervaring met mijn programma vertelt:

Ook schreef hij er een testimonium over.

Wil jij ook zulke resultaten voor jezelf?

Als het antwoord ‘JA’ is, heb ik goed nieuws voor je.

Ik kan jou ook helpen om jouw doelen te behalen in jouw werk én privéleven.

Klik hier om meer te weten te komen over mijn leiderschapsprogramma ‘Meer Succes, Minder Stress’.

Speciaal voor jou

30 minuten alleen voor jou

Vind jij het lastig om jouw team voor je te laten werken en zelf een ‘luie manager’ te zijn? Dan nodig ik je van harte uit voor een Doorbraaksessie met mij. In dit 1 op 1 gesprek kom je precies te weten waar je nu staat en wat je nodig hebt om zonder overuren 25% productiever te werken, waardoor je voluit kunt leven. Klik hier om jouw Doorbraaksessie te boeken en we spreken elkaar binnenkort.

60 minuten interactief aan het werk

Ga je liever samen aan de slag om je niet meer geleefd te voelen, maar zelf te leven? Meld je dan nu aan voor mijn online masterclass ‘Succes Zonder Stress’. Hierin leer je hoe je uit jouw altijd druk zijn stapt, waardoor je maximaal presteert in minimale tijd met ultieme relaties.

Laat een reactie achter

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.