Ik hou van jou! Weten waarom?

ik hou van jou foto

Afgelopen weken heb ik meer dan 1100 LinkedIn relaties een persoonlijk berichtje gestuurd met de vraag hoe het met ze gaat en met hun werk. Mogelijk ontving jij dat berichtje ook en hebben we ook al verder contact gehad met elkaar.

Want dat is waar mijn mailtje om te doen was. Om weer eens echt contact te hebben met de mensen met wie ik gelinkt ben. En dus te weten hoe het met ze is, wat ze doen en hoe dat bevalt. Of hoe dat niet bevalt, want ook dat is natuurlijk heel goed mogelijk.

En de reacties zijn overweldigend

Wat ontzettend gaaf om te horen en lezen hoe het met meer dan 400 oude en jonge bekenden is: van vroegere ‘bazen’ en collega’s, van klasgenoten van lagere en middelbare school, van docenten en medestudenten van Tilburg University en van heel veel FFT-relaties van het eerste en laatste uur.

Velen gaat het prima, uitstekend of goed. Sommigen zijn met pensioen, ziek of zitten niet lekker in hun vel. Kinderen zijn geboren of het huis uit. Er is van werkgevers, functies en banen gewisseld en van een of meer levenspartners. En ook is er flink verhuisd en globe getrot.

In enkele woorden, zinnen of hele epistels worden decennia, jaren of weken werken en leven samengevat en maak ik daar weer deel van uit. Alsof de tijd heeft stil gestaan en we elkaar gisteren nog spraken, zij het zonder grijze haren, leesbrillen en rimpels.

En dat is waarom ik ook van jou hou

Omdat ik deel mag uitmaken van jouw leven! En jij ook deel wilt uitmaken van het mijne.

Want daarom lees jij nu toch wat ik schrijf? Om jezelf te herkennen, verbazen of verwonderen. Om aan het denken te worden gezet, te relativeren of in actie te komen. En daarom geef jij mij nu toch prioriteit boven al het andere wat je zou kunnen doen.

Net als jij ben ik een mens van vlees en bloed, dat met alle soorten gevoelens en emoties door mijn werk en leven stapt. Ik loop niet alleen maar over geplaveide paden en val me regelmatig builen, butsen en schrammen.

Soms ga ik onderuit, maar nooit zal ik blijven liggen

Ik sta op en ga – met of zonder hulp – verder met mijn leven. Want dat is wat en wie ik wil zijn: een vitale Margriet, die anderen inspireert om ook een vitaal leven te leiden en met zichzelf een vitaal voorbeeld voor anderen te zijn.

Ik zal je dan ook niet teleurstellen! Stel me jouw vragen en ik geef je persoonlijk antwoord. Net zoals ik de afgelopen weken meer dan 400 keer persoonlijk gereageerd heb op alle mailtjes die ik ontving.

Want natuurlijk deelde ik ook daarin mijn eigen lief en leed. Over hoe ik geniet van mijn ‘open’ programma’s ‘Meer Succes, Minder Stress’ en mijn ‘Van tobben naar toppen’ programma’s voor teams. Over mijn privéleven met Mike, Sterre en Noor. Over mijn vakanties en hobby’s. Kortom over alles wat aansloot bij wat de ander zelf vertelde of aan mij vroeg.

En ik genoot van elk woord dat ik schreef

Want ik zag de ander weer helemaal voor me. In hoe we samen leerden, samen werkten en samen dingen voor elkaar kregen. Hoe we samen lachten en huilden, met elkaar tobden en topten en allerlei soorten stress en succes beleefden.

Wat een rijkdom om ‘dit samen’ weer op te halen! Om wat er was weer te voelen. En om te ervaren dat wat er was er ook nu nog steeds helemaal kan en mag zijn. Simpel door te vragen: Hoe gaat het met jou en je werk? Lees het graag! groetjes, Margriet

Wil jij ook zo’n ‘samen’ met mij? Mail mij dan nu hoe het met jou en je werk gaat en je krijgt een persoonlijk antwoord van me terug.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Wil je ook werken zonder stress? Nog slechts één workshop met 50% zomerkorting. Laat maar zien!