In 6 Weken
Van Stress Naar Succes
Met Jezelf

Zet in 6 weken stress om in succes

Leer wat je kunt doen om met meer ontspanning
te werken én te leven.

Online programma: Van Stress Naar Succes Met Jezelf

 • Uitgekiend stappenplan in 6 modules
 • Praktische opdrachten via werkbladen, video’s en artikelen
 • ​Online coaching door Margriet
 • ​Ontmoet gelijkgestemden in de besloten Mastermind Community

Een bewezen en beproefde strategie die al duizenden leidinggevenden, vakspecialisten en young professionals vooruit heeft geholpen.

€ 997 ex btw

Normale prijs € 3000

Klik hier om gelijk te beginnen

Doe mee en krijg gelijk toegang tot:

6 praktische modules Stap voor stap uitgelegd:  (t.w.v. € 5000)

Met 6 praktische modules geeft dit online programma jou alle handvatten om geheel zelfstandig van Stress naar Succes te gaan in slechts 6 weken tijd. Deze training is jouw weg naar succes met duidelijke stappen naar een stressvrij leven.

Mijn naam is Margriet Taams. Ik heb sinds 1997 al duizenden directeuren, managers en ondernemende professionals van hun stress afgeholpen. Ik heb mijn kennis met veel toewijding in dit online programma verwerkt om ook jou te kunnen helpen.

Kortom: Dit efficiënte programma bevat alles wat jij nodig hebt om zonder stress zelf weer aan het roer van je leven te staan, met focus op wat jij belangrijk vindt!

Online Coaching &  2x per maand Q&A calls (t.w.v. €2000)

Mijn naam is Margriet Taams. Iedere vraag in de besloten community wordt beantwoord door mij of iemand uit mijn goed getrainde team zodat je er nooit alleen voor staat.

Tevens houd ik 2x per maand ‘Q&A’ calls, in deze sessies kun je mij persoonlijk vragen stellen.

Besloten Mastermind Community (t.w.v. €750)

Je staat er niet alleen voor!

Je krijgt namelijk gelijk toegang tot onze besloten community, hierin kun je contact maken met andere gelijkgestemde ondernemers, managers en professionals.

Ook plaatsen wij regelmatig nieuwe waardevolle content in deze besloten community, hier heb jij voor de rest van jouw leven gratis toegang toe.

Stel al jouw vragen hier, deel jouw voortgang en wissel ideeën uit met de andere leden.

Samen staan we sterk en helpen we elkaar omhoog!

Praktische opdrachten & werkbladen: (t.w.v. €250)

Dit online programma is geen ‘kijk & luister’ programma.
Je gaat namelijk gelijk zelf aan de slag met praktische opdrachten. Door direct aan het werk te gaan zul je zien dat je binnen een korte tijd enorme stappen maakt.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we bij iedere opdracht praktische werkbladen toegevoegd. Alles wijst voor zich en de opdrachten worden goed uitgelegd.

Dit Is Wat Je Allemaal Krijgt

 • 6 complete modules trainingsmateriaal: t.w.v. € 5000
 • ​Online coaching van Margriet: t.w.v. € 1000
 • ​Live Q&A Calls 2x per maand t.w.v. € 1000
 • ​Besloten Mastermind Community: t.w.v. € 750
 • Praktische Opdrachten & werkbladen: t.w.v. € 250

Totale Waarde: € 8000

Normale Prijs: € 3000

TIJDELIJKE PRIJS: € 997

Overzicht Cursus Materiaal

 • Module 1: Wat is stress en hoe voorkom je het?
 • Module 2: Jouw stressvolle situaties en gewoontes
 • Module 3: RET jezelf, een ander doet het niet
 • ​Module 4: Hoe je tijd voor je laat werken
 • ​Module 5: Hoe je goed voor jezelf zorgt
 • ​Module 6: Hoe assertiever, hoe liever

Iedere module bestaat uit meerdere videolessen.

Vraag & Antwoord

Misschien zit je nog met vragen?

Het kan goed zijn dat je nog met vragen zit over het programma. Hieronder heb ik de meest gestelde vragen verzameld en van een antwoord voorzien. De kans is groot dat jouw vraag er ook tussen staat.

Wat gebeurt er nadat ik betaald heb?

Direct na het afrekenen krijg je van ons een email met de inlog instructies. Hiermee kun je zelf een account aanmaken in onze community. Zodra je ingelogd bent, kun je gelijk starten met de trainingsvideos.

Waarom is deze cursus online?

Ik help al jarenlang directeuren, managers en ondernemende professionals door 1 op 1 coaching of in groepsverband. Dit doe ik nog steeds, echter regelmatig kreeg ik de vraag of mijn lessen ook online te volgen zijn. Omdat ik dit zon goed idee vond, heb ik mijn kennis verwerkt in een praktisch online programma met opdrachten en oefeningen waarmee je in slechts 6 weken tijd de basis legt om jezelf van stress naar succes te helpen.

Hebben jullie een niet tevreden, geld terug garantie?

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen naar een stressvrij leven. Het is niet mogelijk om je geld terug te krijgen als je eenmaal toegang tot het trainingsmateriaal hebt gehad. Dit is om misbruik te voorkomen. Ik heb duizenden directeuren, managers en ondernemende professionals uit honderden organisaties succesvol geholpen. Ik sta voor je klaar in de online community om jouw vragen te beantwoorden. Als je om welke reden dan ook toch niet tevreden bent, zal ik zoeken naar een passende oplossing.

Hoe werkt het online programma precies?

Het online programma bestaat uit 6 modules, deze modules zijn videolessen die ik zelf heb opgenomen. Aan het einde van iedere module krijg je opdrachten die je kunt maken met de bijbehorende werkbladen. Op deze manier breng je alle leerstof direct in de praktijk en zul je merken dat je in een hele korte tijd fikse sprongen maakt.

Wat als het programma bij mij niet werkt?

Niet werken heeft 100% te maken met jouw eigen inzet. Niet voor niets staat op deze pagina duidelijk te lezen dat je tot reflectie (in de spiegel kijken) in staat moet zijn en dat je gemotiveerd bent om de opdrachten en oefeningen uit te voeren. Als jij een ambitieuze leidinggevende of (young) professional bent, die zich nu een slag in de rondte werkt om werk af te krijgen, dan heb ik er vertrouwen in dat je ook de inzet en discipline kunt opbrengen om 1 tot 2 uur in de week te besteden aan deze training. Je wilt op een praktische manier verandering bereiken, toch?

Kan ik langer dan 6 weken doen over de opdrachten?

Ja, dat kan. Wil je echter effectief veranderingen doorvoeren, dan is het aan te raden jezelf in 6 weken tijd bij je lurven te pakken en korte metten te maken met ineffectief gedrag. Je doet er jezelf een plezier mee.

Tot hoelang heb ik de beschikking over het trainingsmateriaal?

Je krijgt direct toegang tot onze besloten community waar het trainingsmateriaal staat. Hier heb jij na aanschaf van de training voor de rest van jouw leven gratis toegang toe.

Wachten tot ‘het’ beter wordt helpt niet. Onderneem nu actie en meld je aan!

Direct contact