"Leer wat je zelf kunt doen om ontspannen te presteren aan de top."

In het online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf' breng je jezelf in 6 weken van dromen naar daden. Slim en snel, op je eigen tijd en tempo, beproefd en bewezen.

Start nu en zet jezelf weer aan het roer van je eigen leven. Met puike prestaties, relaxte relaties en een opgeruimd humeur. Speciaal voor ambitieuze directeuren, managers en professionals die zichzelf in beweging brengen én houden.

Is jouw grens bereikt?

 • Wil jij tijd en energie maximaal voor je laten werken?
 • Waardoor je zakelijk optimaal presteert?
 • En je ook privé lekker in je vel zit?

Stop dan nu met dromen en begin vandaag nog met het vergroten van jouw inzicht, kennis en vaardigheden om stress zelfstandig bij de kern te pakken.

Want stress lost zich niet vanzelf op en ook anderen kunnen dit niet voor je doen. Sterker nog, hoe langer jij doorstrest, hoe meer spanning en druk je opbouwt. Totdat je lichaam en geest er de brui aan geven en jij met een burn-out thuis komt te zitten.

Gooi vandaag het roer nog om

Met het online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf' hoeft het niet zover te komen en kun je zelfs voorkomen dat je opnieuw gestrest door het leven gaat.

Stel je voor wat je dan allemaal voor elkaar krijgt:

 • In je werk: met klanten, collega's en leveranciers.
 • In je privéleven: met je gezin, vrienden en familie.
 • In je hobby's: sport en spel, vertier en vermaak, persoonlijke en algemene ontwikkeling.

Zie je het al voor je?

 • In je resultaten, je financiën en je gezondheid?
 • In je relaties en toekomstperspectief?

En voel je het ook?

 • In passie, energie en plezier?
 • In rust en ruimte?
 • In genieten en geluk?

Productief en relaxed leven en werken... Dat zou toch heerlijk zijn?

Lees snel verder hoe dit programma jou in 6 weken van stress naar succes helpt.

Wat biedt het online programma jou?

 • Uitgekiend stappenplan in 6 modules.
 • Praktische opdrachten en handige tools.
 • 24/7 besloten Mastermind Community.
 • Online raad en daad van Margriet en FFT-team.
 • Exclusieve bonus.

 

Ja, ik wil nu starten met het online programma

online programma fft

6 modules voor 6 weken

Om jouw stress in 6 weken om te zetten naar succes, voorziet dit programma in 6 praktische modules, waarmee je geheel zelfstandig en op je eigen tijd en tempo aan het werk kunt.

Per module komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Module 1: Wat is stress en hoe voorkom je het?
 • Module 2: Jouw stressvolle situaties en gewoonten.
 • Module 3: RET jezelf.
 • Module 4: Hoe je goed voor jezelf zorgt.
 • Module 5: Hoe je tijd voor je laat werken.
 • Module 6: Hoe assertiever, hoe liever.

Module 1

Wat is stress en hoe voorkom je het?

In deze 1ste module ontdek je hoe het staat met jouw belasting in je werk, privé en hobby's en hoe het zit met jouw belastbaarheid in hoofd, hart en handen. Je krijgt helder waar jouw stress zit en hoe je deze om kunt buigen naar stretch, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Dit voorkomt jouw burn-out of bore-out en helpt je in flow te leven en werken – zonder overuren!

Module 2

Jouw stressvolle situaties en gewoonten

Deze 2de module presenteert je de ziekmakende cijfers van beroepsziekte nummer 1 en geeft je inzicht in situaties en gewoonten die je meer ontvankelijk maken voor stress. Met deze kennis kun je andere keuzes maken, waardoor je minder druk en spanning ervaart en meer ruimte en rust.

Module 3

RET jezelf

In deze 3de module ga je aan de slag met de belangrijkste oorzaak van jouw stress: jijzelf. Je krijgt een uitermate effectieve methode aangereikt om grip op je eigen emoties te krijgen, waardoor je jezelf niet meer frustreert. Daardoor voel je je zeker, veilig en prettig en bereik je met anderen sneller, beter resultaat.

Module 4

Hoe je goed voor jezelf zorgt

Wil jij goed voor anderen zorgen? Begin dan eerst met goed zorgen voor jezelf! In module 4 sta jij centraal. De opdrachten en oefeningen zijn inspirerend, verfrissend en verrijkend, waardoor je met nieuwe ogen naar jezelf gaat kijken en nieuwe kansen en mogelijkheden ontdekt om je leven vanuit passie, energie en plezier vorm te geven.

Module 5

Hoe je tijd voor je laat werken

Met de 5de module reken je af met druk, drukker, drukst en daardoor moe, moeër, moest. Je ervaart weer hoe het is om zeeën van tijd te hebben en te barsten van de energie. Zeg maar alvast gedag tegen je tijdvreters en welkom aan je energiegevers.

Module 6

Hoe assertiever, hoe liever

Module 6 biedt je een schat aan gedragingen om zakelijk de beste resultaten te boeken én persoonlijk uitstekende relaties te hebben. Waar je in assertiviteit te winnen hebt, kun je direct mee aan het werk. Je klanten, collega's en dierbaren zullen je dankbaar zijn – en jij jezelf ook.

online programma fft

Praktische opdrachten en handige tools

In dit programma ga je zelf aan de slag. Effectief en efficiënt met praktische opdrachten en handige tools. Daardoor maak je binnen een korte tijd enorme stappen.

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, bestaat elke module uit heldere video's, panklare opdrachten en gestructureerde werkbladen. Deze tools staan je 24/7 ter beschikking, zodat je overal en altijd met jezelf aan de slag kunt.

Kortom: Alles staat nu al helemaal klaar voor je om het heft in eigen hand te nemen en over 6 weken aan het roer van je eigen leven te staan, met focus op wat jij belangrijk vindt.

Melvin Hardey
Orde in de chaos

"Na een zakelijk heftig en spannend jaar kon ik wel wat extra focus gebruiken.

Ik koos voor het online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf'. Op eigen snelheid (en zin) alle stappen volgen. Dat leek mij een prima plan!

Het programma zit goed in elkaar met overzichtelijke stappen en werkbare opdrachten. Makkelijk zaken terugkijken. Wanneer je het wil is er online hulp van Margriet.

Het effect bij mij was 'orde in de chaos'. Meer structuur en een opgeruimd hoofd. Plek voor nieuwe dingen!

Ik ervaar Margriet als een echte doorpakker. Iemand die haar vinger op de zere plek durft te leggen. Op naar de volgende successen samen."

Melvin Hardey
Commercieel Directeur, Cherry Communicatie
online programma fft

24/7 besloten Mastermind Community

Je staat er niet alleen voor!

Na je aanmelding krijg je direct toegang tot de besloten Mastermind Community. Hierin kun je contact maken met andere ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals.

Stel al jouw vragen hier, deel jouw voortgang en wissel tobbers en toppers uit met de andere leden. Samen weten we meer en helpen we elkaar van overuren naar 100% leven.

Online raad en daad van Margriet en FFT-team

Heb je behoefte aan online raad en daad?

Via de besloten Mastermind Community kun je jouw leervragen op elk moment gericht aan Margriet en het FFT-team stellen. Je krijgt klip en klare feedback terug, waardoor je jezelf in beweging houdt om jouw doelen te bereiken.

Graag tot binnenkort ziens in de besloten Mastermind Community.

Margriet Taams Stress leren hanteren

online programma fft

Exclusieve bonus

Omdat ik het jou van harte gun dat jij over 6 weken staat waar jij nu nog van droomt, heb ik een exclusieve bonus voor je.

Om meer succes en minder stress te ervaren met jezelf, tijd en je omgeving, deel ik regelmatig waardevolle kennis en ervaringen.

Voor deelnemers aan het online programma 'Van Stress Naar Succes Met Jezelf' stel ik deze toptips en succesartikelen gratis ter beschikking in de besloten Mastermind Community.

Met deze exclusieve bonus krijg je dus nog meer slimme en snelle tools in handen om stress tijdig bij de kop te pakken en te voorkomen dat je door (over)spanning of (over)druk onderuit gaat.

Ik gun het jou van harte. Jij jezelf ook?

De waarde van dit totaalpakket

Met alles wat dit programma biedt, doe je een gouden greep!

 • Uitgekiend stappenplan in 6 modules.
 • Praktische opdrachten en handige tools.
 • 24/7 besloten Mastermind Community.
 • Online raad en daad van Margriet en het FFT-team.
 • Inspirerende toptips & succesartikelen (bonus).

Normaal deel ik deze expertise alleen met deelnemers aan mijn leiderschapsprogramma's en in company trajecten, die per persoon minimaal 5000 euro excl. btw investeren. Zij gaan voor goud en dat is ook wat ze van mij krijgen!

Jouw investering

Omdat ik iedere directeur, manager en ondernemende professional een stressvrij leven gun én het taboe op stress de wereld uit wil helpen, wil ik de drempel om deel te nemen zo laag mogelijk maken.

Daarom heb ik besloten zelf 75% te willen investeren in jouw deelname.

Jouw eigen investering bedraagt daarmee slechts 25%, te weten: 1247 euro excl. btw.

Dit is jouw kans!

Denk je eens in: met deze investering hoef jij het wiel van stress naar succes niet meer uit te vinden en kun je het direct voor je laten draaien. In slechts 1,5 tot 2 uur per module, die je – hieperdepiep hoera – 100% aan jezelf besteedt.

Hoeveel effectiever en efficiënter wil je het hebben om van jouw 50+ werkweek af te komen, de zwarte kringen onder je ogen en jouw korte lontje en chagrijn?

Dit is je kans! Over 6 weken kun jij jezelf van stress naar succes geholpen hebben en je doelen en resultaten fluitend behalen. En je collega's, klanten en dierbaren? Die fluiten allemaal met je mee!

Meld je nu aan om over 6 weken te zijn waar je nu nog van droomt.

Vraag & Antwoord

Het kan goed zijn dat je nog met vragen zit over het programma. Hieronder heb ik de meest gestelde vragen verzameld en van een antwoord voorzien. De kans is groot dat jouw vraag er ook tussen staat.

Wat gebeurt er nadat ik betaald heb?

Direct na het afrekenen krijg je van ons een e-mail met de inlog gegevens en instructies hoe je het effectief en efficiënt het trainingsprogramma kunt doen. Daarmee kun je direct starten.

Waarom is dit programma online?

Al jarenlang help ik ambitieuze directeuren, managers en professionals 1 op 1 en in groepsverband. Dit doe ik nog steeds, echter regelmatig kreeg ik de vraag of mijn coaching, training en advies ook online te volgen zijn. Omdat ik dit zo'n goed idee vond, heb ik mijn kennis verwerkt in een praktisch online programma met opdrachten en oefeningen waarmee je in slechts 6 weken tijd de basis legt om jezelf van stress naar succes te helpen.

Hebben jullie een niet tevreden, geld terug garantie?

Mijn doel is om zoveel mogelijk drukke directeuren, managers en ondernemende professionals te helpen naar een stressvrij leven. Het is niet mogelijk om je geld terug te krijgen als je eenmaal toegang tot het programma hebt gekregen. Dit is om misbruik te voorkomen. Ik heb duizenden leidinggevenden en vakspecialisten uit honderden organisaties succesvol geholpen. In de online Mastermind Community staan het FFT-team en ik met raad en daad voor je klaar en om jouw vragen te beantwoorden. Als je om welke reden dan ook toch niet tevreden bent, zal ik zoeken naar een passende oplossing.

Hoe werkt het online programma precies?

Het online programma bestaat uit 6 modules. Deze modules zijn videolessen die ik zelf heb opgenomen. Aan het einde van iedere videoles krijg je opdrachten die je kunt maken met de bijbehorende werkbladen. Op deze manier breng je alle leerstof direct in de praktijk en zul je merken dat je in een hele korte tijd fikse sprongen maakt.

Wat als het programma bij mij niet werkt?

Niet werken heeft 100% te maken met jouw eigen inzet. Het is belangrijk dat je bereid bent tot zelfreflectie (in de spiegel kijken) en dat je gemotiveerd bent om de opdrachten en oefeningen uit te voeren. Als jij jezelf nu een slag in de rondte werkt om je werk af te krijgen, dan heb ik er vertrouwen in dat je die inzet en discipline ook kunt opbrengen om 1 tot 2 uur in de week te besteden aan dit programma. Je wilt op een praktische manier verandering bereiken, toch?

Kan ik langer dan 6 weken doen over de opdrachten?

Ja, dat kan. Wil je echter effectief veranderingen doorvoeren, dan is het aan te raden jezelf in 6 weken tijd bij je lurven te pakken en korte metten te maken met ineffectief gedrag. Je doet er jezelf een plezier mee.

Wanneer krijg ik de beschikking over het trainingsmateriaal?

Na aanschaf van het online programma krijg je direct toegang tot de besloten leeromgeving. Alle video's, artikelen, oefeningen en opdrachten zijn 24/7 beschikbaar en kun je voor eigen gebruik downloaden of printen. Zo kun je overal en altijd met de modules aan het werk en jezelf van stress naar succes helpen.

Wachten tot ‘het’ beter wordt, helpt niet

Onderneem nu actie en meld je aan!