Uitnodiging: Kom je op mijn feestje?

Kom je op mijn feestje?

Ik wil je graag uitnodigen. Want ik ben jarig.

Althans: FFT is jarig. Vandaag is het 21 jaar. Drie keer zeven jaar – de hoogste tijd om het weer eens helemaal af te stoffen en op te poetsen.

Als professional herken je het vast: je komt in de loop van je carrière van alles tegen dat meevalt en tegenvalt.

Dingen die je ongelukkig maakten of juist vleugels gaven. Klanten om te huilen en klanten om te zoenen. Leveranciers die er met de pet naar gooiden of juist om door een ringetje te halen. Loyale zakenpartners en partners die je belazerden.

Al de dingen die voorbijkwamen? Ik zie ze als lessen. De ballast heb ik van me afgeworpen, de mooie dingen laat ik bloeien.

Kom je op mijn feestje?

Je begrijpt wel dat Margriet anno 2018 niet dezelfde Margriet is van 1997. Wat de belangrijkste winst is van de afgelopen 21 jaar? Ik weet wat ik leuk vind, waar ik energie van krijg en wat me drijft.

Daarom vond ik deze verjaardag de hoogste tijd voor een feestje. Een online feestje welteverstaan. En daarom heb ik mezelf een website cadeau gedaan. De website waar je nu deze blog aan het lezen bent.

Met een compleet nieuwe look & feel. Fris, helder en kleurrijk. Met mooie foto’s, klare taal en waardevolle artikelen. Omdat ik je wil inspireren om het beste uit jezelf te halen – en daarmee uit anderen.

Ik nodig je dan ook van harte uit om mijn feestje met me mee te vieren.

Neem een kijkje

Mijn website past nu meer bij mijn waarden zoals ik die in de loop der jaren heb doorontwikkeld.

Ik heb al mijn kennis ingedeeld rond de kernthema’s van FFT. Zo ontdek je wat er nodig is voor succes. Op welke manier je chronische stress buiten de deur houdt. Hoe je zo communiceert dat iedereen er wel bij vaart. En wat samenwerken buitengewoon effectief en plezierig maakt.

Lees vooral nog even door, dan ontdek je hoe ik je ga helpen.

Enne… onderop geef ik je ook nog een goodie bag cadeau. Want je weet: een jarige deelt graag uit 🙂

Basis voor succes

Succes. Wie wil het niet? Het liefst zie je het aan komen vliegen als een gebraden haantje, kant en klaar om te verorberen.

Helaas zit succes niet zo in elkaar.

Want succes overkomt je niet – het is een resultaat. Van je inspanningen om jezelf te ontwikkelen én van het lef om van omgeving te veranderen als die je niet meer dient.

In deze categorie ontdek hoe je gebraden haantjes eet wanneer jij dat wilt. Je vindt artikelen over zelfmanagement, tijdmanagement en omgevingsmanagement. Inclusief praktische handvatten om dat effectief te doen.

Eigen verantwoordelijkheid

Eigen verantwoordelijkheid gaat over aanpakken, verbinden en daadkracht. Doen wat er te doen is, ook als dit je niet populair maakt.

Wat je wel bereikt? Je doelen en resultaten. Zoals een beter functionerende organisatie, een succesvoller team en betere dienstverlening. Ook haal je meer tevredenheid uit je werk.

In deze categorie vind je artikelen over leiderschap, ondernemerschap, partnerschap en vooral: eigen verantwoordelijkheid. Ontdek er meer over.

Transparante communicatie

Transparant communiceren is verdomde lastig. En dat is jammer en lastig tegelijk. Want transparante communicatie helpt organisaties en ondernemingen meer uit zichzelf te halen.

Daarbij gaat het niet zozeer over jezelf of de organisatie laten zien, maar veel meer over het lef dat daarvoor nodig is.

Ik help je om dat voor elkaar te krijgen. Zodat je effectiever én relaxter opereert. Ontdek hoe je transparant communiceert en wat er gebeurt als je het niet doet.

Samenwerken

Van alle componenten om succesvol te opereren is samenwerken misschien wel het belangrijkst. Het is de basis van vitaliteit in organisaties. Samenwerken maakt je effectiever. En effectieve mensen zijn succesvol en fit, hebben plezier in hun werk en acteren op basis van eigen kracht.

Waar succesvolle mensen samen werken, ontstaat een succesvolle onderneming of organisatie. Ontdek de geheimen van samenwerken.

Stress

Ooit – toen de mens nog rondliep in een tijgervelletje – was stress bedoeld om in levensbedreigende situaties juist te handelen. Ons lichaam denkt dat dat nog steeds zo is.

Want in doodsnood zijn we bijna nooit meer, maar we hebben nog wel veel stress. Omdat de tijd ons inhaalt. De deadline steeds dichterbij komt. De verwachtingen hoog liggen. En we hebben vooral ook veel stress omdat we bang zijn wat anderen van ons vinden.

Ontdek hoe je stress omzet in succes.

Verzuim & Nalatigheid

Verzuim en nalatigheid komen om de hoek kijken wanneer zakelijkheid en persoonlijke betrokkenheid ontbreken. Met alle nadelen van dien: improductiviteit, hoge werkdruk, verstoorde arbeidsrelaties, achterblijvende resultaten en ontevreden klanten.

Wil je er in je organisatie vanaf? Ga dan aan de slag en ontwikkel meer assertiviteit. In deze categorie vind je artikelen over verzuim, nalatigheid en andere vormen van disfunctioneren. Ontdek hoe je korte metten maakt met verzuim en nalatigheid.

Jouw goodie bag

Dank je wel dat je helemaal tot het einde hebt doorgelezen. Zie ik je verder op mijn website?

En o ja, ik had je nog een goodie bag beloofd: om 21 jaar FFT te vieren geef ik 5 Doorbraaksessies cadeau.

Wil je kans maken op een van deze 5 gratis Doorbraaksessies? Vul direct de scan in. Als je bij de winnaars hoort, stuur ik je voor 24 juni 2018 een uitnodiging voor je gesprek.

Ps: Ik vind het leuk als je me laat weten wat je van mijn nieuwe website vindt. Zet je het hieronder in de comments? Dank je wel.

8 reacties op “Uitnodiging: Kom je op mijn feestje?”

 • Nelleke Swinkels-van de Vorst schreef:

  Je hebt je zelf een mooi cadeau gegeven Margriet! Mooie frisse kleurrijke website net zoals jijzelf! Gefeliciteerd met 21 jaar entrepreneurschap en de vele mensen die jij hebt geholpen om van een tobber een topper te worden! En in plaats van stress, succes te ervaren!

  1. Margriet Taams schreef:

   Dank je wel Nelleke voor je waardering. Fijn dat je er precies uitpikt wat de bedoeling was met de website. En dat je mij daar ook helemaal in herkent. Mijn team heeft een top-klus geleverd en ik ben erg in mijn nopjes dat ik met deze toppers mag samenwerken. Ere wie ere toekomt. Dank jullie wel Mike, Taco, Tobias, Peter, Hélène en Yvonne.

   Vitale groet,
   Margriet Taams

 • Jack Meijdam schreef:

  Beste Margriet, FFT, van harte gefeliciteerd met 21 jaar succesvol ondernemen. Wens jou, jullie nog zeker 21 succesvolle jaren er bij.
  FFT en change, change en FFT die horen bij elkaar. De website ziet er heerlijk toegankelijk uit en de kleurenkeuze maakt een bezoekje ook erg plezierig. Proficiat!

  1. Margriet Taams schreef:

   Hallo Jack,

   Dank je wel voor je warme complimenten. Wat fijn dat de website verandering, toegankelijkheid en plezier bij je oproept, dat was de bedoeling.

   Wat ik ook erg leuk vind is dat jij me al 21 jaar volgt. We kennen elkaar van de begintijd van FFT en alles wat ik bedacht kon ik bij jou en je collega’s in de praktijk brengen.
   Wat waren dat een spannende tijden om het roer om te gooien en als chefs productie positie in te nemen. Wennen voor het regiomanagement, wennen voor de artsen en arbeidsdeskundigen en wennen voor jullie zelf. Maar wat jullie bereikten was goed voor iedereen.

   Doordat jullie je roerden kwam informatie op tijd op de juiste plekken terecht en konden de goede dingen worden gedaan door de juiste mensen. Daardoor konden er ook knopen worden doorgehakt. Leemlagen verdwenen en de blik werd van binnen naar buiten gericht. Van meet af aan ging jij hierin mee en smulde jij van alles wat je leerde. En ik smulde van jouw enthousiasme en gretigheid om dit te willen leren. Want wat ik doe kan ik niet alleen. Dank je wel voor je inzet destijds en het nog steeds samen met me optrekken. Op de volgende 21 jaar ????

   Vitale groet,
   Margriet Taams

 • Agnes schreef:

  Gefeliciteerd met dit mooie jubileum Margriet! Mooie website met voor ieder wat wils, ik zal regelmatig een kijkje nemen in de artikelen.

  1. Margriet Taams schreef:

   Dank je wel Agnes voor je felicitaties. Ik wens je veel leesplezier als je weer komt grasduinen op mijn website. Heb je specifieke vragen? Laat het weten. Ik help je graag verder in effectief denken, durven en doen.

   Vitale groet, Margriet Taams

 • Irene schreef:

  Van Harte Gefeliciteerd Margriet met je 21 lentes jonge Ondernemerschap!

  Ik heb nog veel baat bij je ”<<>> oefeningen

  Dank je wel & geniet van je mooie website and life – after 21 years

  1. Margriet Taams schreef:

   Dank je wel Irene voor je felicitaties.

   Fijn dat je zoveel baat hebt van mijn online lessen en oefeningen om van stress naar succes te komen.
   Doe ook je voordeel met deze website. Hij staat vol weetjes, feiten en tips.

   Vitale groet,
   Margriet Taams

 • Laat een reactie achter

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
  Wil je ook werken zonder stress? Nog slechts één workshop met 50% zomerkorting. Laat maar zien!