Voel jij jouw verantwoordelijkheid als leider meer als een last dan een lust?

Life is a joke

Wat vertel jij jezelf over het leven? Bestaat het louter uit werken of mag je ook genieten? Moet je alles alleen doen of gun je jezelf hulp? Is het altijd rozengeur en maneschijn bij je of mag je ook in zak en as zitten?

Veel van de directeuren, managers en (ondernemende) professionals die ik begeleid dragen hun verantwoordelijkheid als een loden last. Ze zijn ambitieus, willen het goed doen en storten zich volledig op hun werk.

Maar tegen welke prijs? Bekaf van het continu aan staan, gefrustreerd van het nooit klaar zijn en grote kringen onder je ogen. Je lontje wordt korter en korter, je lichaam stijver en stijver, je humor cynisch,  sarcastisch en zwartgallig.

Terwijl het niet zo zwaar en lastig hoeft te zijn. In het volgende filmpje laat ik je graag kennismaken met de Life is a Joke-kikker en hoe je ook naar je leven kunt kijken.

Overleven

Leef jij of overleef jij? Ik ben blij dat ik leef en beleven kan.
Overleven heb ik al genoeg gedaan, daar werd ik niet vrolijk van.

Het leven is makkelijker als je het met plezier ervaart. 
Als je mag vallen en daarna weer kunt opstaan en doorgaan.

Zo is het voor mij. Ik geniet van mijn leven!

Wil jij dat ook?

Gratis introductietraining

Dat kan! Ik heb een gratis introductietraining ‘Van overuren naar 100% leven’ opgenomen. In deze video ontdek je onder andere:

 • Wat veel mensen niet geleerd hebben om relaxed te presteren
 • Het grootste probleem om van stress af te komen en de superkrachtige oplossing
 • 6 basisregels voor effectieve samenwerking waardoor je er niet meer alleen voor staat
 • 3 cruciale vragen aan jezelf als het niet soepel loopt
 • 5 essentiële tips die je direct regie, rust en ruimte geven

In deze punten zitten 5 stappen verwerkt die jou helpen om bewust te kiezen voor wat jou plezier en vervulling geeft én om afscheid te nemen van wat jou niet dient. Zorg dat je tot het einde van de video blijft kijken, zodat je alle stappen hebt gehoord én de 5 essentiële tips meteen kunt toepassen!

Op naar een plezierig leven, waarin je jouw lasten voor lusten hebt ingewisseld. Het kan, het mag en jij maakt zelf hét verschil. 

Veel plezier met mijn gratis introductietraining ‘Van overuren naar 100% leven’. Jouw wereld wordt er plezieriger van als je weet aan welke knoppen jij zelf kunt draaien.

30 minuten 1 op 1 sparren

Lijkt het je fijn om 1 op 1 met mij te sparren over jouw eigen lasten en lusten? Dan nodig ik je van harte uit voor een Doorbraaksessie met mij. In dit 1 op 1 gesprek kijken we waar jij nu staat en wat jij nodig hebt om jezelf van stress naar succes te helpen. Klik hier om jouw Doorbraaksessie te boeken en we spreken elkaar binnenkort.

60 minuten samen aan de slag

Ga je liever interactief met me aan het werk’? Meld je dan nu aan voor mijn online Masterclass ‘Succes Zonder Stress’. Hierin leer je hoe je uit jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken stapt, zodat optimaal presteren en maximaal leven voortaan ook voor jou hand in hand gaan.

2 reacties op “Voel jij jouw verantwoordelijkheid als leider meer als een last dan een lust?”

 • M Daniël schreef:

  Hoi Margriet,
  Heb het bekeken en het ziet er weer goed uit.
  Zeker positief en krachtig.
  Hoop dat het bij diegenen waar het nodig is binnen komt.
  Gr Monica

  1. Margriet Taams schreef:

   Dank je wel Monica voor je positieve reactie, leuk. Ik ga voort met het taboe op stress de wereld uithelpen door directeuren, managers en ondernemende professionals effectief te laten denken, durven en doen. Daar knapt iedereen van op, zowel zakelijk als privé. Groetjes van Margriet

 • Laat een reactie achter

  You have to agree to the comment policy.

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.