“Margriets aanpak levert winst op voor mijn klant en mijzelf.”

Carla Witmond

Tredin

Enkele reacties van onze klanten

Ik kan nu succesvol zijn met mijn mooie bedrijf

Addy Defraeye, business coach voor het familiebedrijf

“Dankzij het traject van Margriet weet ik nu wat ik wil doen, kan ik de juiste mensen bereiken en van daar uit met mijn bedrijf een mooie omzet creëren.”

Addy Defraeye

Met de training van management en medewerkers is er daadwerkelijk een veranderingsproces op gang gekomen

Elise Bravenboer

Elise Bravenboer

Geen goede sfeer en een tanend onderling vertrouwen. Werkdruk, normeringen, aantallen en uren gaven problemen tussen management, medewerkers en OR. Margriet zorgde ervoor dat er oplossingsgericht gedacht werd, de interne communicatie verbeterde en de verantwoordelijkheden beter werden verdeeld.

Lees meer

Elise Bravenboer
Bureau Rechtshulp Rotterdam-Noord

Zeer positieve ervaringen met training en begeleiding

Atos Origin

Atos Origin

FFT heeft onze nieuwe medewerkers op gang geholpen met het schrijven van hun Individueel Ontwikkelplan. Parallel hieraan zijn mijn managementteams in Baarn en Leidschendam getraind in het zo effectief mogelijk coachen van onze medewerkers. Met als bijvangst een herverdeling van taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden binnen ons team op basis van onze persoonlijke voorkeuren en kwaliteiten. Al met al zeer positieve ervaringen dus.

Lees meer

Bert Tas
Origin

Concept ST 2

Ik grijp met de medische vakgroep nog regelmatig terug op de afspraken die zijn gemaakt tijdens de beleidsdag. En dit sorteert direct effect, omdat we dan meteen weer denken, durven en doen vanuit onze drie kernwaarden: eigen regie, samen en positief.

Lees meer

Gerry De Valk
Hoving

Ik ben heel blij met alles wat ik geleerd heb

Pieter Vogel

Pieter Vogel

Ik weet nu hoe ik mijn boodschap over kan brengen zonder anderen te irriteren. Ik kom veel sneller met de ander waar ik wil zijn dan met mijn langdradige en onduidelijke monologen van voorheen.

Voor teams die hun klant kwaliteit willen leveren zonder verspilling van tijd, geld en energie kan ik een jaarprogramma met Margriet en FFT van harte aanbevelen. Je knapt er als mens en als team enorm van op.

Lees meer

Pieter Vogel
http://www.uu.nl

Door ‘Werken zonder stress’ ben ik sterker geworden

Jan Vink

Jan Vink

Ik heb mijn doelen gehaald: in het hier en nu willen leven en genieten, proactief leren handelen en hiervoor verantwoordelijkheid nemen en geven, mezelf profileren, assertief denken, durven en doen. En meer nog door Margriets stimulerende en inspirerende inzet als trainer en coach dan door het prima op elkaar afgestemde programma.

Lees meer

Jan Vink
http://www.uwv.nl

Prachtige resultaten die we ook zelf in stand kunnen houden

Jane Moné

Jane Moné

Management en middenkader hebben de juiste attitude aangeleerd om verzuim- en re-integratiegesprekken effectief te voeren: assertief met hart voor de zaak én de persoon. Sindsdien staan recht op en plicht tot werk centraal. We hebben nu prachtige resultaten, die we ook zelf in stand kunnen houden.

Lees meer

Jane Moné
http://www.zinnzorg.nl

De training was voor mij een avontuurlijke reis vol ontdekkingen

BPF Bouwinvest

Iedereen kan zo nu en dan wel een opkikker gebruiken. ‘Werken zonder stress’ was voor mij een avontuurlijke reis vol ontdekkingen. Ik heb een betere balans tussen werk en privé en ik weet veel beter wat ik wil. Door anders te leren denken, durven en doen, haal ik het beste uit mezelf en anderen.

Lees meer

Marjanneke van Dongen
BPF Bouwinvest

Margriet is een vrouw met het hart op de goede plaats en sterke organisatorische kwaliteiten

UWV

UWV

Ik kon bij je terecht als dat nodig was en je luisterend oor en daadkrachtig optreden heb ik enorm gewaardeerd. Ik heb van je genoten als projectleider, maar vooral als persoon. Blijf zoals je bent en ik wens je alle goeds zowel zakelijk en privé.

Lees meer

Marc van Oudheusden
http://www.uwv.nl

We zijn eindelijk een echt team!

Bobby Baidjnath Misier

Bobby Baidjnath Misier

Ook kreeg ik met het programma inzicht en kennis over mijzelf, hoe ik met anderen op een effectieve manier kan communiceren en over de manier waarop anderen dat wel of niet doen.
Met name op het gebied van zelfkennis, zelfontplooiing en assertiviteit ben ik onze trainers (Margriet en Harold) erg dankbaar dat zij deze voor mij persoonlijk belicht hebben. Dit op een zodanige manier dat het invulling heeft gekregen in mijn leven.

Lees meer

Bobby Baidjnath Misier
http://www.uu.nl

De training maakt het nemen van beslissingen een stuk eenvoudiger

Ruud Vorstermans

Ruud Vorstermans

Het besef dat ik ‘niet aardig gevonden hoef te worden’ maakt het nemen van beslissingen een stuk eenvoudiger. Zonder ‘spikkels’ heb ik nu een heldere kijk op de zaak en ik meet wat anderen denken en doen niet meer af aan mijn eigen waarden en normen.

Lees meer

Ruud Vorstermans
http://tredin.nl/

Margriet is een vakvrouw, die een complex project op tijd en binnen budget doet slagen

Alex van Gool

Margriet is een leider, emotioneel, scherp, controle, zuiver, spreekt zich uit, verantwoordelijk, direct, streng en kwetsbaar, betrokken. Zij werkt met ziel en zaligheid en slaagt er daardoor in om een complex project als U-SMF op tijd en binnen budget te voltooien. Ik heb genoten en geleerd van onze samenwerking.

Lees meer

Alex van Gool
http://emcperformance.nl/

Veel werkplezier door uitdagende situaties

Margriets klant-, resultaat- en samenwerkingsgerichte manier van denken, durven en doen heeft mij doen inzien dat uitdagende situaties juist veel plezier in je werk kunnen opleveren. Ik weet nu beter hoe ik me kan handhaven in complexe situaties en ik sta sterker in mijn schoenen.

Lees meer

Manager, anoniem

Steeds betere resultaten van onze vestiging

Met recht kan ik vaststellen dat ik het geleerde nog dagelijks in praktijk breng. Ook alle medewerkers van onze vestiging hebben veel profijt gehad van het programma ‘Rijnmond, dat ben jij!’ Effectiviteit, assertiviteit, afspraak = afspraak en transparantie zijn ingeburgerde begrippen en ingebed in de dagelijkse werkzaamheden. Met het volgen van dit programma werden de resultaten van onze vestiging alsmaar beter.

Arno Brouwer

Lees meer

Arno Brouwer
http://www.uwv.nl

Margriet is voor de UU, en voor ITS-BD in het bijzonder, van grote waarde geweest!

Peter Scheeren

Peter Scheeren

Dankzij het BD 2.0 verbetertraject is de afdeling BD veel beter zichtbaar en hebben wij onszelf duidelijk op de kaart gezet. De saamhorigheid binnen de afdeling is sterk toegenomen en de medewerkers zijn veel assertiever, en daardoor krachtiger, geworden in hun omgang met klanten en leveranciers. Zelf ben ik er ook veel sterker en zelfbewuster door geworden en gegroeid van operationeel management naar tactisch/strategisch leiderschap (‘de luie manager’).

Lees meer

Peter Scheeren
http://www.uu.nl

Margriet inspireert, motiveert en verbindt voor 100% gezamenlijk resultaat

Pentascope Pieter-Jan de Bree

Pieter-Jan de Bree

Margriet weet wat zij wil en laat over haar aanpak en doelen geen enkele twijfel bestaan: (samen)werken op basis van 100% commitment, bereidheid en inspanning. Ze inspireert, motiveert en verbindt om gezamenlijk resultaat te bereiken, simpelweg door zichzelf te zijn: open en eerlijk, doel- en resultaatgericht, analytisch, integer, confronterend en opbouwend.

Lees meer

Pieter-Jan de Bree, branchetrekker werk en inkomen
Pentascope

Ik heb geleerd me te profileren, op mezelf te vertrouwen en beren van de weg te jagen

UWV

UWV

Meer dan een jaar geleden was ik een onzekere jonge vrouw en oververmoeid van allerlei (zo bleek) zinloze gedachten. Ik heb geleerd me te profileren, op mezelf te vertrouwen en beren van de weg te jagen. Mijn medewerkers vinden me een fijne leidinggevende, die daadkrachtig is en niet bang om te confronteren en aan te spreken. Van de training heb ik veel zelfvertrouwen en energie gekregen.

Lees meer

Anoniem
http://www.uwv.nl

Klaar voor de toekomst dankzij FFT

Team Telefonie (Universiteit Utrecht, afdeling ITS-BD):
Wij zijn nu een hecht team dat samen klanten helpt en resultaten boekt.

David Axten

David Axten

Bobby Baidjnath Misier

Bobby Baidjnath Misier

Irina Gourbo

Irina Gourbo

Pieter Vogel

Pieter Vogel

Lees meer

http://www.uu.nl

Ik heb meer plezier in mijn werk, gedraag me effectiever en SMARTer en ben productiever

Universiteit Utrecht

Door niet langer te tobben en “beren” te zien, heb ik de stap gewaagd om bij een andere afdeling aan het werk te gaan, die meer bij mijn persoonlijke en zakelijke visie past. Dank je wel voor de vooruitgang die ik gemaakt hebt en de persoonlijke gesprekken die we hebben gevoerd.

Lees meer

Blije medewerker en blij mens met 'I&E voor UU'
http://www.uu.nl

Margriet schept orde in chaos en zorgt voor structuur en rust

Gerard Riemen

Margriet schept orde in chaos en zorgt voor structuur en rust. Zij stelt scherpe vragen en laat niet los. Ze confronteert en geeft de uitweg. Ze laat zien dat keuzes maken nodig is. In een lastige context van bestuurlijke gevoeligheden, loyaliteiten die werden getest en animositeit heeft Margriet een topklus geklaard.

Lees meer

Gerard Riemen
http://www.pensioenfederatie.nl

Mijn trainingsoogst samengevat in een Gedicht voor mezelf

René de Beer

René de Beer

Mijn oogst met ‘Succes zonder stress’ (voorganger van het jaarprogramma ‘Meer Succes, Minder Stress’) heb ik op de laatste trainingsdag samengevat in een ‘Gedicht voor mezelf’. Dit gedicht is ook mijn referentie. Succes zonder stress.

Lees meer

René de Beer
http://www.uwv.nl

Het verzuim is spectaculair gedaald

CBR

CBR

Het verzuim is in oktober naar 4,3% gedaald. Onze jaarscores, die afstevenden op 9%, zullen nu waarschijnlijk uitkomen op 7%. Dit betekent voor 2005 een verbetering van 0,5% ten opzichte van 2004. Jouw training heeft aan deze spectaculaire daling zeker bijgedragen.

Lees meer

Albert Klappe
http://www.cbr.nl

Margriet, dank je wel voor je confronterende feedback. Niet leuk, wel nodig.

Said Toutou

Said Toutou

Ik weet nu hoe anderen over mij denken en dat dit niet hetzelfde is als ik mezelf zie. De confrontatie met mijn zwakten vond ik erg lastig, maar hebben me wel doen inzien dat ik te veranderen heb.

Lees meer

Said Toutou
http://www.uu.nl

Prachtige resultaten die we ook zelf in stand kunnen houden

Jane Moné

Jane Moné

Management en middenkader hebben de juiste attitude aangeleerd om verzuim- en re-integratiegesprekken effectief te voeren: assertief met hart voor de zaak én de persoon. Sindsdien staan recht op en plicht tot werk centraal. We hebben nu prachtige resultaten, die we ook zelf in stand kunnen houden.

Lees meer

Structurele verbetering van performance en dienstverlening

Hans Pleiter

Hans Pleiter

FFT heeft Relan Arbo begeleid in veranderingstrajecten voor directie en management, officemanagers en consulenten. Het resultaat? Een forse bijdrage aan ontwikkeling persoonlijke effectiviteit en gedrag van de manager, wijze van leidinggeven aan kantoren en stafafdelingen en kwaliteit van besluitvorming binnen de organisatie. Deelnemers waren uitermate positief.

Lees meer

Hans Pleiter
Relan Arbo

We werken veel professioneler samen en verspillen minder tijd

Bert van Beusichem

Bert van Beusichem

Margriet heeft mij geprikkeld om meer uit mijn werk en team te halen.

Ik heb een coördinerende rol op me genomen en een eigen team waarmee ik onze toekomst in de ICT samen kan invullen.

Lees meer

Bert van Beusichem
http://www.uu.nl

Margriet is professioneel, slagvaardig, klant- en resultaatgericht

Arend-Jan Tuit

Arend-Jan Tuit

Haar ontwapenende en zeer duidelijke manier van coachen, vragen, luisteren en spiegelen heeft mij met mezelf geconfronteerd. Ik heb mezelf nog beter leren kennen en in mijn balans tussen werk en privé weer een verfrissende nieuwe insteek kunnen aanbrengen. Wat goed is kan altijd beter.

Lees meer

Arend-Jan Tuit
Tuit Management Support

Meer impact op interne klanten en opdrachtgevers

Kees Verwei

Mijn adviseurs hebben, samen met FFT, bereikt dat zij handelen in het hier en nu op basis van vastgestelde feiten en collega’s aanspreken op het nakomen van afspraken en het realiseren van afgesproken producten. Ik ben tevreden.

Lees meer

Kees Verwei
http://www.uwv.nl

Een top aanrader: effectiviteit op heel veel gebieden

Saskia Chatillon, burn-out specialist

“Een top aanrader: effectiviteit op heel veel gebieden”

Saskia Chatillon
Burn-out specialist

Ik was direct onder de indruk van Margriets professionele, integere en daadkrachtige aanpak

René Kers

Ook heb ik mogen genieten van haar glasheldere feedback. En van het feit dat zij elke confrontatie aan durft te gaan om de vooraf gestelde doelen succesvol te halen.

Lees meer

René Kers
http://www.uwv.nl

Gegroeid van onbewust en onbekwaam naar bewust en bekwaam

De Haagse Hogeschool

Ik ben op veel gebieden van onbewust en onbekwaam naar bewust en bekwaam gegroeid. Dankzij de training sta ik weer met twee benen op de grond en maak keuzes vanuit wat ik belangrijk vind. Ik ben bewuster van mijn omgeving en kan daar beter mee omgaan. Op het werk en thuis heb ik daar dagelijks profijt van.

Lees meer

Anoniem (projectleider HHS)
De Haagse Hogeschool

Margriet stelt de juiste vraag op het juiste moment

Uğur Pekdemir

Uğur Pekdemir

Ik ben daardoor tot de conclusie gekomen dat colert (collegiaal en alert) denken, durven en doen van medewerkers begint bij colert denken, durven en doen van mijzelf en mijn collega-leidinggevenden. Als leidinggevenden hebben we daar samen vorm en inhoud aan te geven.

Lees meer

Uğur Pekdemir
http://www.tilburg.nl/

Concept ST

Ik grijp met de medische vakgroep nog regelmatig terug op de afspraken die zijn gemaakt tijdens de beleidsdag. En dit sorteert direct effect, omdat we dan meteen weer denken, durven en doen vanuit onze drie kernwaarden: eigen regie, samen en positief.

Lees meer

Gerry De Valk
Hoving

Grote stappen vooruit met mijn managementteam en district

Bernard van Nijnatten

Margriet heeft een heldere visie op houding, gedrag en ontwikkeling van mensen. Zij is betrokken, zakelijk, maar vooral duidelijk. Niets blijft onbesproken. Hierdoor hebben mijn managementteam en district grote stappen vooruit kunnen zetten in resultaatgericht samenwerken vanuit één UWV Werkbedrijf.

Lees meer

Ik ben blij dat ik niet meer voor mezelf werk, maar in loondienst ben gegaan

Ik delegeer meer en beter, vind goed goed genoeg en accepteer dat iedereen (ook ik!) maar twee handen heeft. Ik zet me 100% in, maar niet meer voor 200% zoals ik dat deed toen ik nog mijn eigen toko had en perfectionistisch was. Kortom ik heb weer erg veel plezier in mijn werk, zit lekker in mijn vel en geniet van elke dag. En dat wil ik zo houden. PUNT.

Lees meer

Martin Karkdijk

Lessen om meteen in de praktijk te brengen

Gemeente Utrecht

Margriet heeft de gave ‘lessen’ te geven die ik meteen in de praktijk wil brengen. Dat doet ze vanuit een grote passie met behulp van scherpe observaties en treffende opmerkingen, waarbij humor niet wordt gemeden.

Lees meer

Carla van Reenen
Gemeente Utrecht

Ik laat me niet meer afschepen en durf nu ook te escaleren

Universiteit Utrecht

Ik heb mezelf krachtiger en duidelijker leren profileren en mezelf als teamcoördinator kunnen ontpoppen.

Vol vertrouwen ga ik nu verder bij een andere werkgever in een voor mij nieuwe functie op een gebied waar ik grote toekomst in zie.

Dankzij Margriet.

Lees meer

Dennis van der Leeden
http://www.uu.nl

Ik ben supertevreden

Hans Vullings, Gemeente Venlo

“Ik ging na ieder trainingsblok blij en tevreden naar huis. Op mijn werk ben ik duidelijker en effectiever in mijn afspraken met anderen.”

Hans Vullings
Gemeente Venlo

Ik ben een gelukkiger mens geworden

Ronald Schulte

Ronald Schulte

Ik heb meer zelfvertrouwen, durf nee te zeggen, ben assertiever geworden en ik heb aan mijn overdreven perfectionisme gewerkt. Ook heb ik een andere, leukere baan gevonden.

Lees meer

Ronald Schulte
Raad voor Rechtsbijstand

Ik heb mezelf verder bekwaamd

Renske Hamstra-Wiebes

Renske Hamstra-Wiebes

Ik ben nu nog beter in staat goede werkrelaties op te bouwen met collega’s en mijzelf verder te ontwikkelen als projectleider of leidinggevende.

Lees meer

Renske Hamstra – Wiebes
http://www.capgemini.nl

Een groots succes

Dick Vinke

Dick Vinke

Margriets voortdurende enthousiasme, stimulerende vastberadenheid en kennis hebben de managementtraining voor het middenkader WW regio-West voor mij tot een groots succes gemaakt. De twee syllabi zijn een naslagwerk voor het leven. Hartelijk dank!

Lees meer

Dick Vinke
SFB Uitvoeringsorganisatie

De training is waardevol voor de verbetering van mijn persoonlijke effectiviteit

Peter Scheeren

Peter Scheeren

‘Werken zonder stress’ heeft mij zeer geholpen in de verbetering van mijn effectiviteit en in het omgaan met spanningsvolle situaties. Van harte aan te bevelen.

Lees meer

Peter Scheeren
De Haagse Hogeschool

Ik durf mezelf nu als ondernemer serieus te nemen

Ik heb geleerd op mijn kennis, ervaring en visie te vertrouwen. Hierdoor ben ik beter in staat voor mezelf de juiste keuze te maken in opdrachten die ik aanneem.

Lees meer

Anoniem (ZZP-er)

Ik ga nu verder met een beter evenwicht

Ik tobde met het spanningsveld tussen patiëntenzorg en management. Tevens had ik een chronisch tekort aan tijd. Naast mijn werkzaamheden was het evenwicht met mijn privésituatie ver uit balans. Het was erg verfrissend om een spiegel voorgehouden te krijgen met bruikbare tips en adviezen, die ik direct kon toepassen in mijn dagelijkse activiteiten.

Lees meer

Revalidatiearts
Gezondheidszorg

Mijn AOV verzekeraar raadde ‘Werken zonder stress’ en coaching van FFT aan

Warmerdam Revalidatie Service

Begin 2004 ben ik ingestort. Huisarts concludeerde burn-out en adviseerde stoppen met werken en psycholoog opzoeken.

Start bij FFT november 2004, maart 2005 weer 60% aan het werk. Per 1 juni 2005 weer 100% arbeidsgeschikt.

Lees meer

Eric Warmerdam
https://www.wrsnet.nl/

Effectief gedrag is waar Margriet op stuurt en wat zij is!

Arend-Jan Tuit

Arend-Jan Tuit

Vanaf dag 1 heb ik gezien en ervaren hoe Margriet met een geweldige energie en enthousiasme een projectteam heeft neergezet met maar 1 focus: 100% volledig, juist en tijdig gebruik van SMF. Daarin is zij 100% geslaagd door haar doel- en resultaatgerichtheid, effectiviteit, gedrevenheid en vooral zuiverheid en eerlijkheid in omgang met mensen.

Lees meer

Arend-Jan Tuit
Tuit Management BV

Meer balans, meer zelfvertrouwen en meer energie

Carla Ketelaar

Carla Ketelaar

Mijn grootste veranderingen door MSMS uiten zich in het plezier wat ik nu heb in het werken, de beperking in de hoeveelheid uren die ik maak als zelfstandige, het vertrouwen wat ik in mezelf gekregen heb, de balans die ik gevonden heb tussen werk en privé en de extra energie die ik voel, omdat mijn communicatie veel effectiever geworden is. De betrokken aandacht van Margriet was voor mij succesfactor van het programma. Ik heb me het hele jaar gesteund en gecoacht gevoeld.

Lees meer

Carla Ketelaar
http://www.laatsteliefde.nl

Ik voel me nu een gelukkig mens

20151116-uu-anoniem

In het verleden vond ik het moeilijk om mijn werk en mijn muzikale activiteiten met elkaar te combineren. Ik voelde me altijd tussen beide zaken in zitten en dat deze niet met elkaar te verenigen waren.

Tijdens jouw jaarprogramma heb ik geleerd dat mijn werk en mijn muziek elkaar juist in evenwicht houden. En dat ik door beide serieus aandacht te geven een goede balans in mijn leven heb.

Ik voel me nu een gelukkig mens, omdat ik de balans tussen mijn werk en mijn muziek gevonden heb en me op beide vlakken voluit kan ontwikkelen.

Lees meer

Anoniem
http://www.uu.nl

Margriet is doortastend, helder in haar feedback en gaf menig liefdevolle schop onder achterwerken

Gerry De Valk - Hoving

Gerry De Valk – Hoving

Ik grijp met de medische vakgroep nog regelmatig terug op de afspraken die zijn gemaakt tijdens de beleidsdag. En dit sorteert direct effect, omdat we dan meteen weer denken, durven en doen vanuit onze drie kernwaarden: eigen regie, samen en positief.

Lees meer

Gerry de Valk - Hoving
http://www.omring.nl

Meer effect en meer plezier

Vogelbescherming Nederland
Een korte in company training van FFT gaf mij veel vertrouwen in Margriets werkwijze. Ik besloot ‘Succes zonder stress’ te volgen en later nog een coaching traject. Het effect op mijn professionele effectiviteit en werkplezier kan ik iedereen aanbevelen.

Lees meer

programmamanager
http://www.vogelbescherming.nl/

Focus op eindresultaat

Pentascope Bert Bouwhuis

Bert Bouwhuis

Margriet onderscheidt zich voor mij door de focus waarmee ze haar projecten naar het vereiste eindresultaat brengt en de wijze waarop ze haar team en project bestuurt. Ze is een kei in het stellen van lastige vragen en staat ergens voor. Ik kan haar warm aanbevelen.

Lees meer

Bert Bouwhuis, manager partnernetwerk
Pentascope

Margriets ‘spiegel’ was heel helder

Aaltsje de Jong

Aaltsje de Jong

Ik heb knopen doorgehakt en ben me veel bewuster van mijn gedrag en het effect daarvan. En nog veel belangrijker: ik sta veel meer stil bij mezelf en wat voor mij goed is. Ik erken mijn eigen behoeftes en voel me daardoor prettiger en beter in balans. Dus minder stress en meer succes!

Lees meer

Aaltsje de Jong
Verte

Margriet is een echte teambuilder

Nannette Broeks

Nannette Broeks

Margriet heeft alle kwaliteiten in huis om een project – ook in lastige omstandigheden – tot een succes te maken: leiderschap, slim en analytisch, zakelijk én mensgericht, confronteren én enthousiasmeren, inspirerend, transparant en duidelijk.

Lees meer

Nannette Broeks, extern regiocoördinator UWV U-SMF
https://www.nl.capgemini.com/

Margriet, dankzij jou heb ik veel meer evenwicht gekregen in mijn leven, zowel privé als zakelijk

Rika Schuiling

Rika Schuiling

Ik ervaar een rust die mij in staat stelt veel meer te genieten van de kleine alledaagse dingen die het leven biedt, ik ben trots op wie ik ben en tevreden met wat ik heb. Bedankt daarvoor!

Lees meer

Rika Schuiling
http://www.uwv.nl

Mijn leven en werk zijn leuker en overzichtelijker geworden

Blije ik

Ik voel me meer ontspannen en in balans en ik laat niet meer over me heen lopen. Ik sta zakelijk mijn ‘vrouwtje’ en dat bevalt mij, mijn medewerkers, mijn leidinggevende en ons bestuur goed. Thuis ben ik een stuk vrolijker en daar plukt mijn privéomgeving de vruchten van. Assertief handelen levert me alleen maar voordelen op!

Lees meer

Blije ik
adviesbureau

Ik liep op een doodlopende weg, maar eigenlijk zou iedereen zich deze kennis en vaardigheden eigen moeten maken. Het leven wordt er een stuk aangenamer door en het schept enorm veel duidelijkheid

Eric van der Vegt

Eric van der Vegt

Margriet heeft me veel meer gebracht dan ik ooit had durven denken. Ik zat tot aan mijn nek in de stress als ik thuis zat en nog dieper in de stress als ik moest werken. Zowel zakelijk als privé was mijn leven verzand in passiviteit.

Ik denk dat ik ook niet erg ver verwijderd was van mijn eerste hartinfarct.

Margriet heeft me leren luisteren, vragen, complimenteren, bekritiseren (maar dan wel eerlijk), communiceren, leidinggeven, delegeren, organiseren. Ik ben er een ander, beter mens van geworden. Nog dagelijks ben ik haar dankbaar voor de overgedragen kennis, motivatie en inspiratie.

Lees meer

Eric van der Vegt
http://www.kerstpakketten.com

Mijn effectiviteit is duidelijk toegenomen

Kees van Loon

Kees van Loon

De combinatie van groepstraining en individuele begeleiding heb ik als bijzonder zinvol ervaren. Margriets directe manier van aanspreken was weliswaar soms confronterend, maar steeds effectief. Dank daarvoor.

Lees meer

Kees van Loon
De Haagse Hogeschool

Margriets aanpak levert winst op voor mijn klant en mijzelf

Carla Witmond

Carla Witmond

Margriet confronteerde me met mezelf en maakte me duidelijk dat ik geen effectieve arbeidsdeskundige ben, zolang ik mezelf afhankelijk maak van de goedkeuring en waardering van anderen. Met dat gedrag houd ik de ander in zijn arbeidsongeschiktheid en ontneem ik hem de kans te groeien naar arbeidsgeschiktheid. Met de combinatie van een heldere, zakelijke boodschap en oprechte interesse voor de persoon, heb ik mijn verzuimbeheersing geoptimaliseerd voor individu en organisatie. Dit levert winst op voor mijn klant en mijzelf.

Lees meer

Carla Witmond
http://tredin.nl/

Eyeopeners, bewust gemaakt en vele resultaten

Shashi Bhushan Yadav

Shashi Bhushan Yadav

Dankzij ‘BD2.0 voor UU’ ben ik effectiever in mijn werk, omdat ik nu weet hoe ik me assertief kan gedragen zonder ‘de zaak’ of ‘de relatie’ te schaden.

Ik dacht dat ik mezelf was, maar ben veel meer mezelf geworden.

Lees meer

Shashi Bhushan Yadav
http://www.uu.nl

Margriet beschikt over bijzondere kwaliteiten

Andre van Amsterdam

Andre van Amsterdam

Margriet beschikt over een aantal bijzondere kwaliteiten om omvangrijke en complexe projecten te doen welslagen. Voor 100% volledige, tijdige en juiste ingebruikname heeft haar team nogal wat weerstanden van medewerkers en management moeten overwinnen. Daarin zijn zij uitstekend geslaagd.

Lees meer

André van Amsterdam
http://www.uwv.nl

BD2.0 is voor mij een succes story!

Tim van Neerbos

Tim van Neerbos

Ik ben effectiever geworden en werk nu efficiënter samen. Ik bereik mijn doelen en resultaten met minder moeite en meer plezier.

Lees meer

Tim van Neerbos
http://www.uu.nl

Margriet en de training zijn om nooit te vergeten

Coby Piket

Coby Piket

Ik neem nu meer tijd voor mezelf, ga bewuster met mijn keuzemogelijkheden om en zeg NEE als ik iets NIET wil. Ik blijf nu dicht bij mezelf en geef aan mijn omgeving aan dat ik mijzelf wil zijn en blijven. Heel veel dank voor alles Margriet.

Lees meer

Coby Piket
http://www.uwv.nl

Volg deze training en durf jezelf open te stellen voor nieuwe ideeën en ervaringen

Gert van der Giessen

Gert van der Giessen

Ik heb er een ongelooflijke schat aan kennis en vaardigheden voor terug gekregen. En het allerbelangrijkste: ik mag mezelf zijn en dat voelt heerlijk.

Lees meer

Geert van der Giessen
SMT

Ik had veel problemen met mijn werkgever en wilde beter met stressvolle situaties om leren gaan

Openstellen voor de buitenwereld gaat mij beter af en ik kom beter voor mezelf en mijn eigen belangen op.

Omgaan met confrontaties blijft een aandachtspunt en ook keuzes maken vind ik nog steeds niet makkelijk. Geen keuze maken is echter de slechtste keuze, omdat ik me dan afhankelijk maak van de omstandigheden.

‘Werken zonder Stress’ was in ieder geval een goede keuze en kan ik iedereen met stressvolle situaties op het werk of privé aanbevelen.

Lees meer

Peter Bolleboom

Margriet bekijkt alles zeer kritisch van de zonnige kant

Atos Origin

Atos Origin

De trainingen van FFT zijn een afspiegeling van haar maker. Volg er 1 en you’ll soon be fit!

Lees meer

Sylvia Montanus
http://nl.atos.net/nl-nl

Ik was een tobber. Nu niet meer!

Rodi Louwet

Rodi Louwet

Door me meer open te stellen voor klanten en collega’s en ook zelf meer open te zijn over wat ik wil, nodig heb en niet weet, zijn mijn relaties verbeterd. Ik hoor en zie dat mijn omgeving nu blij met me is, omdat ik hun tijd en energie niet meer verspil.

Lees meer

Rodi Louwet
http://www.uu.nl

Meer werk in minder tijd en vaker assertief

Babs Witteman

Babs Witteman

Ik ben effectiever geworden: ik verzet meer werk in minder tijd, ik ben vaker assertief, ik werk meer samen. Daarnaast ben ik authentieker: ik laat meer van mezelf zien en doe mezelf niet beter voor dan ik ben. ‘Succes zonder stress’ is een cadeau aan jezelf, je medewerker, je manager of je hele afdeling. Met recht een persoonlijke effectiviteittraining.

Lees meer

Babs Witteman
BPF Bouwinvest

Gedreven, resultaatgericht, effectief, compleet en krachtig

Bas Jurres

Bas Jurres

Margriets werkwijze is gedreven, resultaatgericht, effectief en compleet. Haar leiderschap ronduit krachtig. Als projectleider heeft zij met deze kwaliteiten het complexe en omvangrijke project U-SMF binnen de gestelde termijn en het toegewezen budget gerealiseerd. Mijn complimenten.

Lees meer

Bas Jurres, extern opleider UWV U-SMF
https://www.linkedin.com/in/basjurres

‘Meer Succes, Minder Stress’ heeft mijn verwachtingen op alle fronten overtroffen

liggende kikker

De doelen en resultaten waar ik december 2014 ‘vaker wel dan niet’ van droomde, heb ik nu ‘(bijna) altijd’ voor elkaar! Ik neem mijn werk niet meer mee naar huis, kan mij ‘s avonds beter ontspannen en ik ga vaker naar buiten. Ook ben ik nu tevreden met mezelf; iets wat ik mij een jaar geleden totaal niet kon voorstellen. Zowel thuis als in mijn werk heb ik daardoor de innerlijke rust gevonden, die ik zocht. En daar vaart iedereen in mijn omgeving wel bij.

Lees meer

Ondernemer familiebedrijf

Met ‘I&E voor UU’ zijn we klaar voor de toekomst!

Jan Bredenbeek

Jan Bredenbeek

Onze afdeling staat in 2016 voor grote uitdagingen. Juist nu moeten we aan kunnen tonen dat we een meerwaarde hebben voor onze klanten. Korte communicatielijnen, snel en flexibel kunnen inspelen op situaties en maatwerk kunnen leveren zijn daarbij essentieel. ‘I&E voor UU’ heeft prima geholpen om ons daarop voor te bereiden.

Lees meer

Jan Bredenbeek
http://www.uu.nl

Margriet heeft een unieke en geheel eigen benadering

Mark van Dieren

Mark van Dieren

‘Succes zonder stress’ heeft in bijzondere mate bijgedragen aan mijn persoonlijke effectiviteit als senior trainer/coach en directeur van een eigen trainings- en adviesbureau. Margriet heeft een unieke en geheel eigen benadering: confronterend en prikkelend, individueel gericht met stimulans van de groep. Als coach en trainer is zij bevlogen, gedreven, betrokken, to the point en met visie.

Lees meer

Mark van Dieren
React

Vandaag geleerd, morgen toepasbaar

Roel Meijer

Dankzij Margriet ben ik scherper geworden in mijn werk. Mijn vestiging vaart er wel bij: betere resultaten in minder tijd en medewerkers die productief samenwerken. Niets blijft meer ‘hangen’, we gedragen ons SMART en maken duidelijke keuzes. Zeer aan te bevelen voor iedereen die persoonlijk of als team effectiever wil functioneren.

Lees meer

Roel Meijer
http://www.uwv.nl

Ik kan niet meer denken in JE zonder dan direct te denken: nee…, IK!

Ron Knigge

Ron Knigge

Ik heb mezelf krachtig(er) leren neerzetten, spreken vanuit IK en niet vanuit JE. Vooral daar ben ik zeer mee bezig, ook privé. Wat vind ik belangrijk en hoe maak ik dat mijn omgeving helder, ook bij kritiek.

Lees meer

Ron Knigge
http://www.uwv.nl

Ik kan zaken nu rustiger benaderen en oplossen en raak niet direct meer in de stress

Door ‘Werken zonder stress’ heb ik geleerd weer rationeel te denken en te zijn wie ik ben.

Mijn knelpunten met mijn leidinggevende, werkdruk en ontspannen leven zijn nu meer beheersbaar geworden.

Lees meer

Leo Toet
Scania

We weten nu wat we aan elkaar hebben en dat we er voor elkaar zijn

Universiteit Utrecht

We kennen elkaar beter, weten wat we aan elkaar hebben, spreken een gemeenschappelijke taal, durven open naar elkaar toe te zijn, elkaar om hulp en feedback te vragen en kennen elkaars sterke en minder sterke punten.

Lees meer

Anoniem
http://www.uu.nl

Margriet legt de vinger op de zere plek

Siegfried Aikman

Siegfried Aikman

Margriet is een bijzonder kundige en inspirerende adviseur die heel goed de vinger op de zere plek kan leggen en goed spiegelt naar de organisatie waar zij voor werkt. Zij zorgt dat managers en medewerkers eigen verantwoordelijkheid nemen om klant boven regels waar te maken.

Lees meer

Siegfried Aikman
http://www.uwv.nl

Nog dagelijks pluk ik de vruchten van wat ik heb geleerd

NRG

NRG

Op mijn werk verstop ik me niet meer, zoek ik nieuwe uitdagingen, pak ik grotere klussen aan en weet mij beter te handhaven in complexe sociale situaties, die om meer vragen dan alleen een rationele analyse. De geleerde technieken komen hier zeer van pas. Dank je wel voor de persoonlijke benadering en oprechte interesse.

Lees meer

Anoniem (projectmanager NRG)
NRG (Nuclear Research and consultants Group)

Ik ben meer ontspannen bezig, zowel op school als thuis

Ik kan zaken nu makkelijker naast me neerleggen en stel minder hoge eisen aan mezelf. Mijn herstel, sinds ik overspannen thuis was komen te zitten, kwam met ‘Werken zonder stress’ in een stroomversnelling om mezelf te vinden en te worden. En dat voelt heel goed. Margriet, dank je wel voor je inzet en openheid tijdens de training.

Lees meer

Bert Waterschoot
Basisschool Zeelsterhof

Ik ben een effectieve en ontspannen manager geworden, waarvan ikzelf, mijn gezin, medewerkers en klanten de vruchten plukken

Door het volgen van ‘Werken zonder stress’ ben ik sterk en fit genoeg uit mijn burn-out gekomen om zelf weer de leiding te nemen in mijn werk en leven.

Ik heb, zowel zakelijk als privé, leren kiezen voor mezelf en doe dingen nu bewust anders.

Lees meer

Anoniem

Dankzij ‘Meer Succes, Minder Stress’ heb ik vier dromen gerealiseerd

Saskia Chatillon, burn-out specialist

“Ik ben nu effectief en helder en heb structuur in mijn bedrijf. Ook communiceer ik beter, zakelijk en privé.”

Saskia Chatillon

Ik ben blij met de inbreng van Margriet

Bert Kunst

Bert Kunst

Margriet confronteert zeer scherp op de inhoud maar respectvol naar de mens. Weet mensen in beweging te krijgen en helpt ze het lef te tonen om zichzelf kritisch onder ogen te zien. En daadwerkelijk stappen te zetten. In zeer korte tijd een zeer goed resultaat.

Bert Kunst
http://www.rabobank.nl

Door ‘Werken zonder stress’ ben ik sterker in mijn schoenen komen te staan

Ingrid Poot

Ingrid Poot

Door ‘Werken zonder stress’ ben ik sterker in mijn schoenen komen te staan. Ik voel me zekerder en rustiger.

Dankzij Margriets spiegel zit ik nu beter in mijn vel en kan ik makkelijker reageren op situaties, die voorheen een struikelblok waren.

Lees meer

Ingrid Poot
Scania

Door ‘Werken zonder stress’ sta ik nu met twee benen op de grond

Ik raak minder snel in de stress, werk effectiever samen, communiceer krachtiger en verlies minder kostbare tijd.

Lees meer

Sanne-Martijn Kessel
Polar

Ik gedraag me assertief, terwijl ik nog wel dezelfde ik ben

Universiteit Utrecht

Omdat ik niet meer opzout wat me dwars zit, krijg ik veel meer voor elkaar. Ik voel me gezien en gehoord en krijg nu ook de erkenning en waardering voor wat ik doe. Ook als team kunnen we beter met elkaar samenwerken. Afspraken worden nu SMART gemaakt en daardoor kunnen we elkaar veel beter aanspreken.

Lees meer

Blije beheerder IT
http://www.uu.nl

Terug naar mijn kern was Margriets boodschap

Rudi Sijbring

Rudi Sijbring

Toen ik met ‘Werken zonder stress’ begon was ik gestrest en niet meer in mijn kracht.

Nu sta ik weer in mijn kracht in gesprekken en trainingen. Open communiceren is weer een standaard.

En eenvoud (ik ben wie ik ben) is mijn grote goed. Hierdoor ben ik duidelijk in wat ik zeg.

Mezelf met Margriet ontwikkelen was een indrukwekkende ervaring.

Lees meer

Rudi Sijbring
Inpenta

Margriet is een topper, die iedereen tot op het bot heeft weten te motiveren om te veranderen

Mark van Alphen

Mark van Alphen

Het afgelopen BD traject heeft mij veel gebracht. Vooral hoe anderen tegen mij aankijken en dat ik mijn zwakheden niet kan verbergen.

BD 2.0 zit erin geramd en ik pas dit dagelijks toe.

Lees meer

Mark van Alphen
http://www.uu.nl

Ik ervaar meer rust en heb minder problemen en stress

Jeanne Wevers

Jeanne Wevers

Mijn valkuil is dat ik me laat voeden door vooronderstellingen en aannames. Margriet confronteerde me met de negatieve effecten van mijn eigen hersenspinsels en leerde me wakker en alert te zijn. Ik maak dingen nu bespreekbaar en check zaken af.

Lees meer

Jeanne Wevers
http://www.neckermann.com/

Van tobber naar topper

Universiteit Utrecht

Universiteit Utrecht

Mijn beren zijn van de weg! Ik denk, durf en doe assertief en neem nu zelf verantwoordelijkheid voor samenwerkende houding en gedrag: hard on the matter, soft on the person.

Lees meer

http://www.uu.nl

De last is weg en de lust, de motivatie, de energie is terug, ik heb er weer zin in

Jos van Eijk

Jos van Eijk

De goed gewortelde en robuuste “eik”, die ik bèn, is niet omgegaan, is blijven staan, is zichzelf gebleven, in zichzelf blijven geloven, komt weer tot bloei, gaat vrucht dragen. Ik ben nu weer in staat om in mijn hier en nu mijn keuze voor love en life en mijn compassie met anderen te tonen.

Lees meer

Jos van Eijk
basisschool

Zowel zakelijk als privé sta ik sterker in mijn schoenen

Mario Weerwag

Mario Weerwag

Ter voorkoming van nieuwe stressklachten in nek en schouders en een tweede operatie attendeerde onze arbodienst mij op ‘Werken zonder stress’ van FFT.

Ik ging er met een ‘open’ mind in en dat heeft vrucht afgeworpen.

‘Werken zonder stress’ is enorm goed voor me geweest om mijzelf te ontwikkelen en ook anderen beter te laten functioneren.

Lees meer

Mario Weerwag
Segbroek College

Maatwerk voor beter resultaat

Dees Scholten

FFT heeft gemaakt dat wij SMARTER communiceren, daarmee effectiever zijn geworden als MT en betere resultaten zijn gaan halen. Voor mijn vestiging Nieuwe Waterweg heeft FFT een maatwerktraining geleverd, die ook tot resultaatverbetering heeft geleid.

Lees meer

Dees Scholten
http://www.uwv.nl

Duurzaam effect op mijn functioneren

Fons van Haelst

Fons van Haelst

Margriets coaching heeft – ook na langere tijd – geleid tot blijvende verbeteringen in mijn functioneren. Ik heb een grotere effectiviteit in mijn dagelijkse werkpraktijk en een verbeterde visie op mijn loopbaanontwikkeling.

Lees meer

Fons van Haelst
https://www.nl.capgemini.com/

Hartelijk dank voor de teamvorming, die jij met jouw programma binnen onze afdeling te weeg hebt gebracht

Universiteit Utrecht

Mijn collega’s, klanten en ikzelf ervaren meer rust, duidelijkheid, snelheid en vertrouwen en een professionelere uitstraling van mijn deelname aan ‘I&E voor UU’.

Van wat ik heb geleerd, profiteer ik zowel privé als zakelijk.

Ik heb mijn love junk en overdreven perfectionist onder ogen gezien en leren relativeren. Ik gebruik feiten als argumenten en laat me niet meer leiden door meningen en gevoelens. Ook ben ik nu duidelijk over mijn verwachtingen, waardoor de ander weet hoe ik er in sta en het voor ons beiden duidelijk is of we op één lijn zitten.

Lees meer

http://www.uu.nl

Thuis staat het nodige weer op de rails en ook op mijn werk loopt het weer

Ron Roest

Ron Roest

Ik heb meer innerlijke rust, reflecteer meer, kan weer genieten, heb weer vechtlust en zoek naar meer diepgang. Ook hanteer ik een gezonder en bewuster leefpatroon.

Dat voelt goed.

Lees meer

Ron Roest
Basisschool De Brembocht

Testimonium Ben van den Berg

Ben van den Berg, Rabobank
“Ik ben assertief geworden en bereik zakelijk en privé meer resultaat”

Ben van den Berg
http://www.rabobank.nl

Ik stel doelen voor privé en werk en leid mijn bedrijf weer volledig, helder en duidelijk

In januari 2003 ben ik zwaar overspannen geraakt en kon ik mijn bedrijf niet meer leiden. In 2004 adviseerde mijn arbeidsongeschiktheidsverzekeraar ‘Werken zonder stress’ en coaching van FFT.

Margriet heeft mij geleerd dat ik vooral goed ben als ik mijzelf blijf, zeg wat ik wil en me assertief gedraag.

Lees meer

Aad van der Burg
Rozenkwekerij van der Burg

Een praktische training die we direct in de praktijk kunnen toepassen

Marcel Lap

Marcel Lap

Een praktische training ‘Effectief voeren van verzuim- en re-integratiegesprekken’, die onze leidinggevenden direct in de praktijk konden toepassen. In combinatie met anderen maatregelen een bijdrage aan de reductie van ons verzuim.

Lees meer

Marcel Lap
http://www.plukon.nl/

Voor mij zijn meer succes en minder stress een feit

Janneke van den Hout

In mijn nieuwe adviesfunctie mocht ik wel wat meer ‘grrr’ laten zien. Thuis en in mijn werk voelde ik me regelmatig geleefd.

Met ‘Meer Succes, Minder Stress’ heb ik nieuwe methoden, technieken en vaardigheden geleerd om vanuit het gemeenschappelijke belang dat ik met de ander heb voet bij stuk te houden. En dat gaat me steeds natuurlijker af, omdat ik weet waar ik het over heb en de ander ervan profiteert om mijn standpunt te volgen.

Lees meer

Janneke van den Hout-van Bart,
http://www.venlo.nl/

Ik heb weer perspectief en grip en ik voel me veel beter

Met ‘Werken zonder stress’ heb ik een situatie zonder vooruitzichten omgezet in een situatie waarbij ik alles zelf weer in de hand heb.

Daarnaast voel ik me veel beter dan een half jaar geleden met ook een betere conditie.

Lees meer

Anoniem
Gemeente Arnhem

Margriet is het levende voorbeeld van de resultaten van haar programma

Oscar Goedhart Bakker

Ik heb geleerd hoe ik succesvol met conflictsituaties kan omgaan en me een aantal handigheden eigen gemaakt om mijn werk effectiever te managen.

Lees meer

Oscar Goedhart Bakker
http://www.uu.nl

Wij zijn het afgelopen jaar als teams en afdeling gegroeid

David Axten

David Axten

Door het ontwikkelingsprogramma ‘BD2.0 voor UU’ heb ik mijn 11 collega’s en leidinggevende steeds beter leren kennen. Wij zijn het afgelopen jaar als teams en afdeling gegroeid. Wij spreken ons uit, spreken aan en zijn aanspreekbaar.

Lees meer

David Axten
http://www.uu.nl

Margriet schept orde in chaos en zorgt voor structuur en rust

Gerard Riemen

Margriet schept orde in chaos en zorgt voor structuur en rust. Zij stelt scherpe vragen en laat niet los. Ze confronteert en geeft de uitweg. Ze laat zien dat keuzes maken nodig is. In een lastige context van bestuurlijke gevoeligheden, loyaliteiten die werden getest en animositeit heeft Margriet een topklus geklaard.

Lees meer

Ik sta weer aan het stuur van mijn eigen leven

Ik kijk met compassie naar anderen en mijzelf en heb meer balans in mijn leven.

Ik weet goed wat ik de volgende jaren wel en niet ga doen, heb veel vaardigheden opgedaan en er blijft het nodige te doen.

Lees meer

Directeur van een financiële instelling

Ik kijk met een warm gevoel terug op ‘Werken zonder stress’

Gerrie Klaver

Gerrie Klaver

Ik vind Margriet een bijzonder mens: positief, opgewekt en grenzeloos energiek.

Haar aanpak is voor mij de juiste en haar bewonderenswaardige niet gebruik van ‘moeten’ werkt bij mij verslavend om het na te doen.

Wat ik bereikt heb is dat ik me zekerder voel over mijn eigen kunnen. Door het toepassen van prioriteiten en het minder uitstellen van acties leid ik een minder stressvol leven.

Lees meer

Gerrie Klaver
Atos Origin

Margriet is een bevlogen, creatief en charismatisch leider

Bart Hoeksel

Bart Hoeksel

Margriet is een bevlogen, creatief en charismatisch leider, die de moeilijke taak had om het samenspel van een zeer heterogene groep trainers én de behoeften, verwachtingen en eigenaardigheden van het UWV als complexe organisatie, tot een klinkende compositie te dirigeren. Krachtdadig bijsturend, grenzen trekkend, motiverend, enthousiasmerend en inspirerend is zij hierin op tijd en binnen budget geslaagd.

Lees meer

Bart Hoeksel, extern opleider UWV U-SMF
Nedcom

Ondanks mijn perfecte leventje toch een snaar geraakt

 Henk van Lingen

Henk van Lingen

Margriet heeft mij met haar zakelijke, deskundige en enthousiasmerende aanpak een impuls gegeven en een hernieuwde passie in mijn werk. Ik ga daarin op zoek naar mogelijkheden om de talenten, die ik buiten mijn technische vakmanschap heb, ook te benutten. Dat verrijkt mijn werksituatie en is inspirerend voor mijn collega’s. Daar heeft de afdeling als geheel dus wat aan.

Lees meer

Henk van Lingen
http://www.uu.nl

Het resultaat is bereikt binnen de geplande kosten

Egbert van Vulpen

Egbert van Vulpen

Als projectleider heeft Margriet geëxcelleerd door haar persoonlijke aanpak, waarin ik haar duidelijkheid, vertrouwen en positieve begeleiding bijzonder waardeer. Ze is voor mij een krachtige leider die voorbeeldgedrag laat zien, communicatie en afstemming faciliteert en ieder die met haar werkt in staat stelt zich persoonlijk te ontwikkelen. Bedankt voor de professionele, persoonlijke samenwerking.

Lees meer

Egbert van Vulpen
http://www.uwv.nl

‘Werken zonder stress’ is voor mij het startpunt van een betere toekomst

Margret Brandhoff

Margret Brandhoff

Ik heb een krachtiger houding aan leren nemen en duidelijke grenzen leren stellen.

Dit heeft geleid tot een andere werkplek, waar ik ‘meer op mijn plek’ ben en drastische veranderingen in mijn privéleven.

Ik ben blij dat ik op dit punt ben aangekomen.

Lees meer

Margret Brandhoff
De Woonschakel Westfriesland

Zonder Margriet had ik nu niet succesvol gefunctioneerd in mijn nieuwe vaste functie

Ben van den Berg

Ben van den Berg

Ik ben heel blij en dankbaar met alles wat ik heb geleerd. Ik voel me ontspannen en succesvol, zit lekker in mijn vel en geniet weer met volle teugen van mijn werk.

En dat was in 2014 niet het geval!

Ik heb geleerd om beren te schieten en mijn omgeving hiervan deelgenoot te maken, assertief te zijn, conflicten te hanteren, adequaat problemen op te lossen, actief te luisteren en een goede planning te hanteren.

Deze zaken leveren mij veel energie en tijd op, waardoor ik mij bezig kan blijven houden met mensen en zaken die ik belangrijk vind en waar ik gelukkig van word.

Bekijk en beluister ook Ben’s testimonium op deze video:

Lees meer

Ben van den Berg
http://www.rabobank.nl

Margriet heeft opvallende resultaten bereikt met management, medewerkers en teams

Andre van Amsterdam

Andre van Amsterdam

Margriet heeft opvallende resultaten bereikt met management, medewerkers en teams binnen UOSV. Haar grondige kennis, gebruikte methodieken en directe benadering sorteren vrijwel direct een positief effect op zowel groep als individuele deelnemers. Margriet heeft haar toegevoegde waarde onder meer geleverd in het verandertraject middenkader WAO, persoonlijke coachingtrajecten, begeleiding van organisatieveranderingstrajecten, ondersteuning arbeidsdeskundigen en interventietrainingen.

Lees meer

André van Amsterdam
SFB UOSV

Nieuwe inzichten en vaardigheden

CBR

Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen

Margriet heeft nieuwe inzichten in ziekte en verzuim gegeven en vooral de praktische vaardigheden van onze leidinggevenden ontwikkeld. Professioneel, proactief en komt afspraken na.

Lees meer

Hans Rietveld
http://www.cbr.nl

Concept ST 3

Ik grijp met de medische vakgroep nog regelmatig terug op de afspraken die zijn gemaakt tijdens de beleidsdag. En dit sorteert direct effect, omdat we dan meteen weer denken, durven en doen vanuit onze drie kernwaarden: eigen regie, samen en positief.

Lees meer

Gerry De Valk
Hoving

De spiegel die Margriet en Bas voorhielden was niet altijd leuk

Peter Ruigrok

Peter Ruigrok

Achteraf terugkijkend erken ik wel dat mijn eigen ingesleten aanpak niet altijd werkte. Ik kan nu putten uit een breder arsenaal aan middelen en herken het eerder als mijn aanpak niet optimaal of wenselijk is.

Lees meer

Peter Ruigrok
http://www.uu.nl

Daarom heeft deze training blijvend succes

Harold Marsman

Harold Marsman

Voor het eerst heb ik een training gevolgd die niet ging om de methodieken. Margriet ging in op de vraag die wezenlijk is: wat vind ik nou belangrijk in dit leven? Daardoor heeft deze training blijvend succes. Nog dagelijks ben ik bezig met de punten waar ik aan wilde werken: ik leef gezonder, ik leef nu meer voor mijn vriendin en mijn vrienden en ik mag er nu zijn!

Lees meer

Harold Marsman
Pentascope

Na een totaal onverwacht hartinfarct kwam ik bij Margriet om ‘mijn altijd razend druk zijn’ aan te pakken

Ik gedroeg me ‘grenzeloos perfect’, waardoor ik geen, te laat of te weinig grenzen stelde en exponentieel veel tijd besteedde aan een perfecte uitvoering van mijn werk. Door mij hierin te beteugelen, ben ik een rustiger en gelukkiger mens geworden en een betere interim-manager.

Lees meer

Anoniem

‘Werken zonder stress’ is voor mij ‘Leven zonder stress’ geworden

Hans Duizendstra

Hans Duizendstra

Toen ik aan de training begon zat ik slecht in mijn vel en mentaal aan de grond. Nu kan ik bewust mijn keuzes maken, voor mezelf opkomen en relativeren. Ik kom steviger en zelfbewuster over en manage mezelf en mijn omgeving veel beter.

Lees meer

Hans Duizendstra
http://www.yarden.nl

Ik ben met mijn neus op de feiten gedrukt

Ellen Palts

Margriet, door jouw opdrachten ben ik met mijn neus op de feiten gedrukt en effectiever gaan communiceren. Theorie is gelijk toepasbaar en effect direct merkbaar bij mezelf en collega’s. Ik heb veel van haar geleerd en vond het prettig samenwerken.

Lees meer

Ellen Palts
http://www.uwv.nl

Ik weet nu dat stress te managen valt

Jolanda Adrianus

Jolanda Adrianus

‘Werken zonder stress’ heeft me meer gebracht dan alleen het oplossen van mijn klachten, waardoor ik uitviel op mijn werk.

Ik sta sterker in mijn schoenen dan ooit. Ik ken mijn grenzen en hou die in het oog. Ik voel me energiek en ik ben zelfbewust. Ik ga stress niet uit de weg, ik ga ermee om.

Lees meer

Jolanda Adrianus
Thuiszorg Den Haag

Margriet heeft mij persoonlijk en professioneel veel geleerd

Ik heb ‘Werken zonder stress’ gevolgd, nadat ik met collega’s aan de bedrijfstraining ‘Effectief voeren van verzuim- en re-integratiegesprekken’ had deelgenomen.

Aan beide heb ik heel veel gehad. Ik voel me zelfverzekerder, kan meer mezelf zijn in gesprekken zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen, presenteer mezelf enthousiaster en heb een beter zelfbeeld.

Dat is nogal wat!

Lees meer

Peter ten Have
DHG Zaandam

Grote stappen vooruit met mijn managementteam en district

Bernard van Nijnatten

Margriet heeft een heldere visie op houding, gedrag en ontwikkeling van mensen. Zij is betrokken, zakelijk, maar vooral duidelijk. Niets blijft onbesproken. Hierdoor hebben mijn managementteam en district grote stappen vooruit kunnen zetten in resultaatgericht samenwerken vanuit één UWV Werkbedrijf.

Lees meer

Bernard van Nijnatten
http://www.uwv.nl

Concept ST 4

Ik grijp met de medische vakgroep nog regelmatig terug op de afspraken die zijn gemaakt tijdens de beleidsdag. En dit sorteert direct effect, omdat we dan meteen weer denken, durven en doen vanuit onze drie kernwaarden: eigen regie, samen en positief.

Lees meer

Gerry De Valk
Hoving

Ik kan ‘Werken zonder stress’ van harte aanbevelen, ook ter preventie

Ik heb veel baat gehad bij het volgen van ‘Werken zonder stress’ toen ik door overspannenheid ziek thuis kwam te zitten. De training is leerzaam en constructief.

Het is mijn stellige overtuiging dat de vaardigheden, die ik door deze training heb geleerd, hebben bijgedragen aan mijn huidige herstel en arbeidsre-integratie.

Lees meer

Anoniem

Leuk voor anderen, maar dat heb ik toch niet nodig. Vergissen is menselijk …

Wilco van de Waal

Wilco van de Waal

Ik merk dat we allemaal assertiever reageren en onze zaken nu s.m.a.r.t. maken. We communiceren beter met elkaar, waardoor we misverstanden en fouten voorkomen en snellere doorlooptijden hebben.

Ondanks de confronterende momenten hebben we ook veel gelachen!

Lees meer

Wilco van de Waal
http://www.uu.nl

Enkele organisaties die je voor zijn gegaan