Arbo en gezondheidszorg

Enkele arbo- en gezondheidszorgorganisaties die je voor zijn gegaan

“Margriets aanpak levert winst op voor mijn klant en mijzelf.”

Carla Witmond

Tredin

Structurele verbetering van performance en dienstverlening

Hans Pleiter

Hans Pleiter

FFT heeft Relan Arbo begeleid in veranderingstrajecten voor directie en management, officemanagers en consulenten. Het resultaat? Een forse bijdrage aan ontwikkeling persoonlijke effectiviteit en gedrag van de manager, wijze van leidinggeven aan kantoren en stafafdelingen en kwaliteit van besluitvorming binnen de organisatie. Deelnemers waren uitermate positief.

Lees meer

Hans Pleiter
Relan Arbo

De training maakt het nemen van beslissingen een stuk eenvoudiger

Ruud Vorstermans

Ruud Vorstermans

Het besef dat ik ‘niet aardig gevonden hoef te worden’ maakt het nemen van beslissingen een stuk eenvoudiger. Zonder ‘spikkels’ heb ik nu een heldere kijk op de zaak en ik meet wat anderen denken en doen niet meer af aan mijn eigen waarden en normen.

Lees meer

Ruud Vorstermans
http://tredin.nl/

Margriets ‘spiegel’ was heel helder

Aaltsje de Jong

Aaltsje de Jong

Ik heb knopen doorgehakt en ben me veel bewuster van mijn gedrag en het effect daarvan. En nog veel belangrijker: ik sta veel meer stil bij mezelf en wat voor mij goed is. Ik erken mijn eigen behoeftes en voel me daardoor prettiger en beter in balans. Dus minder stress en meer succes!

Lees meer

Aaltsje de Jong
Verte

Ik weet nu dat stress te managen valt

Jolanda Adrianus

Jolanda Adrianus

‘Werken zonder stress’ heeft me meer gebracht dan alleen het oplossen van mijn klachten, waardoor ik uitviel op mijn werk.

Ik sta sterker in mijn schoenen dan ooit. Ik ken mijn grenzen en hou die in het oog. Ik voel me energiek en ik ben zelfbewust. Ik ga stress niet uit de weg, ik ga ermee om.

Lees meer

Jolanda Adrianus
Thuiszorg Den Haag

Mijn AOV verzekeraar raadde ‘Werken zonder stress’ en coaching van FFT aan

Warmerdam Revalidatie Service

Begin 2004 ben ik ingestort. Huisarts concludeerde burn-out en adviseerde stoppen met werken en psycholoog opzoeken.

Start bij FFT november 2004, maart 2005 weer 60% aan het werk. Per 1 juni 2005 weer 100% arbeidsgeschikt.

Lees meer

Eric Warmerdam
https://www.wrsnet.nl/

Margriet heeft mij persoonlijk en professioneel veel geleerd

Ik heb ‘Werken zonder stress’ gevolgd, nadat ik met collega’s aan de bedrijfstraining ‘Effectief voeren van verzuim- en re-integratiegesprekken’ had deelgenomen.

Aan beide heb ik heel veel gehad. Ik voel me zelfverzekerder, kan meer mezelf zijn in gesprekken zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen, presenteer mezelf enthousiaster en heb een beter zelfbeeld.

Dat is nogal wat!

Lees meer

Peter ten Have
DHG Zaandam

Margriets aanpak levert winst op voor mijn klant en mijzelf

Carla Witmond

Carla Witmond

Margriet confronteerde me met mezelf en maakte me duidelijk dat ik geen effectieve arbeidsdeskundige ben, zolang ik mezelf afhankelijk maak van de goedkeuring en waardering van anderen. Met dat gedrag houd ik de ander in zijn arbeidsongeschiktheid en ontneem ik hem de kans te groeien naar arbeidsgeschiktheid. Met de combinatie van een heldere, zakelijke boodschap en oprechte interesse voor de persoon, heb ik mijn verzuimbeheersing geoptimaliseerd voor individu en organisatie. Dit levert winst op voor mijn klant en mijzelf.

Lees meer

Carla Witmond
http://tredin.nl/

Prachtige resultaten die we ook zelf in stand kunnen houden

Jane Moné

Jane Moné

Management en middenkader hebben de juiste attitude aangeleerd om verzuim- en re-integratiegesprekken effectief te voeren: assertief met hart voor de zaak én de persoon. Sindsdien staan recht op en plicht tot werk centraal. We hebben nu prachtige resultaten, die we ook zelf in stand kunnen houden.

Lees meer

Jane Moné
http://www.zinnzorg.nl

Margriet is doortastend, helder in haar feedback en gaf menig liefdevolle schop onder achterwerken

Gerry De Valk - Hoving

Gerry De Valk – Hoving

Ik grijp met de medische vakgroep nog regelmatig terug op de afspraken die zijn gemaakt tijdens de beleidsdag. En dit sorteert direct effect, omdat we dan meteen weer denken, durven en doen vanuit onze drie kernwaarden: eigen regie, samen en positief.

Lees meer

Gerry de Valk - Hoving
http://www.omring.nl

Ik ga nu verder met een beter evenwicht

Ik tobde met het spanningsveld tussen patiëntenzorg en management. Tevens had ik een chronisch tekort aan tijd. Naast mijn werkzaamheden was het evenwicht met mijn privésituatie ver uit balans. Het was erg verfrissend om een spiegel voorgehouden te krijgen met bruikbare tips en adviezen, die ik direct kon toepassen in mijn dagelijkse activiteiten.

Lees meer

Revalidatiearts
Gezondheidszorg