"Hoe je 0% overuren, 25% productiever en 100% leven waarmaakt aan de top."

Op vrijdag 17 juni 2022 bestaat FFT exact 25 jaar! En dat vier ik graag samen met jou in Nijmegen, tijdens het FFT-leiderschapsevent 2022 'Succes Zonder Stress'. Exclusief voor ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals die hun leven niet langer willen opofferen aan hun werk.

In dit interactieve live event ontdek je hoe je 0% overuren, 25% productiever en 100% leven waarmaakt aan de top – zonder iets of iemand tekort te doen. Je klanten, collega's en dierbaren zullen je dankbaar zijn. En jij jezelf ook!

Margriet Taams

Ja, ik wil ontspannen excelleren aan de top!

Kom op 17 juni 2022 naar het FFT-leiderschapsevent 'Succes Zonder Stress' te Nijmegen.

 • Doe inspiratie, inzichten en kennis op, waardoor je jouw roer van stress naar succes definitief en duurzaam kunt omgooien.
 • Verrijk je met het beste van 25 jaar FFT, zodat je jouw denken, durven en doen effectief voor je laat werken – zowel in werk, privé en hobby's, als in hoofd, hart en handen.
 • Leer van de ervaringen van topsprekers die het taboe op hun eigen stress doorbraken, waardoor ze nu relaxter presteren dan ooit – en hun omgeving hierin meenemen.
 • Maak je Persoonlijk Succes Plan, zodat je na het event direct doel- en resultaatgericht aan de slag kunt om optimaal presteren en maximaal leven waar te maken.
 • Geniet van een dag vol focus, overzicht en structuur, waarin jij en je business 100% centraal staan en het je geestelijk en lichamelijk aan niets ontbreekt.

Je leeft voor je werk

Zeg eens eerlijk, hoeveel uren heb je er deze week alweer op zitten? 50? 60? Of zijn het er weer meer dan 70? Net zoals vorige week en de weken ervoor. En de afgelopen maanden, zo niet jaren.

Slik. Altijd weer meer dan je denkt als je al die uren overdag, in de avonden en het weekend bij elkaar optelt. En wat je aan je werk besteedt, besteed je niet aan iets anders. Terwijl je dat wel graag zou willen, want je wilt er zijn voor je gezin, familie en vrienden. En ook vind je het belangrijk om fit te zijn – zeker in jouw functie, omdat die veel van jouw lichaam en geest vragen. Dus tijd voor jezelf is belangrijk, want daardoor kun je jouw accu opladen en op topniveau presteren.

Maar ondertussen sta je op met je werk en ga je ermee naar bed. Overdag ben je voor alles en iedereen bereikbaar, terwijl je 's nachts wakker ligt van je eigen werk waar je niet aan toegekomen bent. Steeds vroeger sta je op - omdat je toch niet kunt slapen – zodat je alvast een start kunt maken met alles wat er nog op je ligt te wachten.

Je humeur wordt er niet beter op, je concentratie evenmin. Ook geestelijk en lichamelijk voel je je steeds minder fris en fruitig – maar wat wil je met zo'n verantwoordelijke job als jij hebt? Je kent geen enkele collega die niet in dezelfde ratrace zit. It's part of the deal. Bij een job op topniveau hoort stress op topniveau. En als je daar niet tegen kunt, ben je niet geschikt voor die job.

gerard van der Hoorn olympus nederland
"Ik ben weer vrolijk en relaxed, ik heb mijn afdeling op orde en ik timmer internationaal stevig aan de weg."
Gerard van der Hoorn
Board Lid Olympus Europa - Hamburg

Stress aan de top is taboe

Stress aan de top? Daar hebben jij en je collega's het niet over.

Nee, niemand wil voor de ander onderdoen en daarom doet iedereen alsof het er niet is. Terwijl niets menselijks ons allen vreemd is en stress gewoon bij het leven hoort.

Op allerlei manieren kunnen we het in ons werk, privéleven en in hobby's voor onze kiezen krijgen, maar ook in ons hoofd, ons hart en onze handen. Heb je jouw belasting en belastbaarheid dan niet goed op orde, dan kun je zo maar voor de bijl gaan.

Is dat een kwestie van zwakte? Nee, de ervaring leert dat de meest betrokken, gedreven en loyale mensen het onderspit delven door spanning en druk te lang op te laten lopen en daar onvoldoende ontspanning en tegendruk tegenover te zetten.

En weet je bij wie de man met de hamer het meest ongenadig toeslaat? Bij directeuren, managers en ondernemende professionals, omdat juist zij zich zo verantwoordelijk voelen voor het juist, tijdig en volledig behalen van hun doelen en resultaten. Want dat is immers waarvoor zij betaald worden en wat klanten, collega's en leveranciers van ze verwachten.

En daarom staan ze dus ook altijd 'aan', want verzuim, verspilling en onverantwoordelijkheid kunnen ze zich niet permitteren.

Herkenbaar?

Annemarie de Beun
"Door te stoppen met love junken en overdreven perfectionisme, doe ik mijn eigen werk sneller en beter en werken bureau en bestuur productiever samen."
Annemarie de Beun
Directeur bedrijfsvoering bestuursbureau bpfBOUW

Hoe lang houd je dit nog vol?

De grote vraag is natuurlijk hoe lang jouw lichaam en geest dit nog gaan volhouden en hoelang jouw omgeving jouw continue druk zijn met alsmaar harder werken en steeds vermoeider worden accepteert.

Diep in je hart weet je allang dat je niet goed bezig bent. De wallen onder je ogen worden steeds groter, je lijf voelt gespannen aan en je lontje wordt steeds korter. Je bent 24/7 met je werk bezig en je komt aan niets anders meer toe. De spaarzame momenten die je thuis bent, ben je te moe om leuke dingen te doen met gezin, familie en vrienden. Ook voor sporten en hobby's heb je nauwelijks puf. Het is niet hoe je het WILT, maar het is wel hoe het IS.

"Margriet vatte de koe direct bij de horens. Als ik een bestuurder wilde zijn dan moest ik me als een bestuurder gedragen. Dat was het duwtje in de rug dat ik nodig had."
Frans Prins
Prins Pensioen Advies & Toezicht

Geen effectief voorbeeld

Wie doet wat hij deed, krijgt wat hij kreeg.

Einstein noemde dit "insanity: doing the same things over and over again and expecting different results."

Druk, drukker, drukst zijn met hard, harder, hardst werken en daardoor moe, moeër, moest worden is geen effectief voorbeeld voor de mensen met wie je je omringt – noch zakelijk, noch privé. In je werk leidt het tot crisismanagement, wantrouwen en onveiligheid, thuis tot huisgenoten die allemaal hun eigen gang gaan en niets meer aan elkaar te vertellen hebben.

Is dit de oogst waar jij aan het eind van je leven op terug wilt kijken? Of mag het wel wat minder hard en meer met hart?

Samen excelleren

Wist je dat 0% overuren, 25% productiever en 100% leven slim en snel te realiseren is als jij hierin het effectieve voorbeeld geeft?

Stel je voor: je presteert puik in je werk zonder avonden en weekends door te buffelen en iedereen is met jou in zijn nopjes:

 • Je klanten zijn tevreden met je resultaten, kwaliteit en voortgang.
 • Je collega's werken productief samen en blaken van passie, energie en plezier.
 • Thuis ben je jouw vieve en vrolijke zelf.

Klinkt aanlokkelijk?

Dan is het FFT-leiderschapsevent 2022 'Succes Zonder Stress' geknipt voor jou.

margriet taams fit for thought wijst naar de website bezoeker

FFT-leiderschapsevent 2022 'Succes Zonder Stress' [LIVE]

Meld je nu aan voor het LIVE FFT-leiderschapsevent 'Succes Zonder Stress' op vrijdag 17 juni a.s. van 09:00 - 17:00 uur te Nijmegen!

Deze dag ga je actief aan de slag met jouw doorbraak naar 0% overuren, 25% productiever en 100% leven. Je ontdekt:

 • Wat de 15 grootste tobbers zijn, waardoor je meer werkt dan leeft – plus het toverwoord dat je direct grip geeft op je emoties.
 • Welke 7 doelen jou helpen om optimaal te presteren en maximaal te leven – zonder iets of iemand tekort te doen.
 • Hoe je in 5 stappen van stress naar succes komt, waardoor je jouw doelen en resultaten fluitend bereikt – en iedereen met je meefluit.
 • Welke 10 succesfactoren jou zeeën van tijd en oases van rust opleveren, waardoor jij in alle facetten van je leven op je best functioneert.
 • Hoe je het wiel van succes zonder stress direct voor jezelf aan het draaien krijgt, zodat je geen kostbare tijd, geld en energie meer verspilt.

Jouw investering

Voor deze volledig verzorgde LIVE dag is jouw investering slechts 497 euro excl. btw.

En wil je een partner meenemen? Dat kan al voor de helft van deze investering!

Dit is wat je allemaal krijgt

 • Dagticket live FFT-leiderschapsevent 2022 'Succes Zonder Stress'.
 • Waardevol, persoonlijk FFT-werkboek met inspirerende oefeningen en artikelen.
 • Openhartige topsprekers die 0% overuren, 25% productiever en 100% leven waarmaken.
 • Volledig verzorgd event inclusief uitgebreide warme en koude lunch, onbeperkt water, koffie en thee en diverse zoete en hartige versnaperingen tussendoor.

Bonussen

Hier bovenop ontvang je drie bonussen met een gezamenlijke waarde van 497 euro excl. btw:

 • Persoonlijke videotraining 'Kies nu voor 0% overuren, 100% leven'.
 • Exclusieve Doorbraaksessie – 1 op 1 met Margriet.
 • Jouw Persoonlijk Succes Plan om ontspannen te excelleren.

De eerste twee bonussen ontvang je na aanmelding in je mailbox.
Met de laatste bonus gaan we aan het werk tijdens het event.

Partner van harte welkom

Wil je een partner meenemen? Dat kan al voor de helft van de investering.

Schrijf je nu meteen in voor het FFT-leiderschapsevent 2022 'Succes Zonder Stress'!

Karel van Berk
"Ik ben rustiger, meer gefocust en zet mezelf beter neer. Ik wil mijn droom realiseren, er zijn voor mijn gezin en tijd aan mezelf besteden. Derhalve heb ik besloten mijn functie te beëindigen."
Karel van Berk
Directeur-Bestuurder Woningstichting Gouderak

Jij staat centraal

In het FFT-leiderschapsevent 2022 sta jij centraal, zodat ook jij ontspannen kunt excelleren aan de top – zonder iets of iemand tekort te doen.

In dit interactieve live event krijg je het beste van 25 jaar FFT voorgeschoteld. In praktische oefeningen, heldere inzichten en concrete handvatten, waarmee je zelf direct aan de slag kunt om jezelf van stress zonder succes te verlossen en succes zonder stress waar te gaan maken. Maar ook in inspirerende sprekers die hun pad van stress naar succes gebaand hebben en daardoor beter functioneren dan ooit, zowel zakelijk als privé.  En last, but not least word er ook geweldig voor de inwendige mens gezorgd evenals voor jouw rust en ontspanning.

Dus meld je nu meteen aan als jij het effectieve voorbeeld wilt zijn dat jij anderen gunt. En nog leuker, neem je collega's mee, zodat jullie meteen slim en snel kunnen starten om optimaal presteren en maximaal leven zonder overuren waar te maken.

Over Margriet Taams en FFT

Mijn naam is Margriet Taams – topcoach en executive trainer sinds 1997. Met mijn frisse blik en heldere manier van communiceren ben ik een verkwikkende coach en trainer. Vrijblijvendheid staat niet in mijn woordenboek. Ik ga voor kwaliteit, stuur op resultaat en houd niet van excuses. Als iets niet bevalt, verwacht ik actie: resultaten en helderheid bereik je door te doen, niet door te denken.

Met mijn eigen bedrijf FFT (1997) verander ik tobben met stress in toppen met succes. Dit doe ik met passie, energie en plezier en door continu te focussen op effectieve houding en gedrag. Werken met mij geeft overzicht, structuur en rust en leidt tot vitaliteit, productiviteit en topservice.

De afgelopen decennia heb ik duizenden ambitieuze directeuren, managers en ondernemende professionals uit honderden organisaties geholpen om effectief, efficiënt en energiek te functioneren, waardoor zij fluitend door hun werk en leven stappen. En hun omgeving ook!

Margriet Taams

Start nu met jouw succes zonder stress

Ben jij klaar om 0% overuren, 25% productiever en 100% leven waar te maken aan de top?

Meld je dan nu aan voor het FFT-leiderschapsevent 2022 'Succes Zonder Stress'.

"In plaats van geleefd te worden en almaar door te hollen, zit ik terug aan het stuur van mijn leven. Ik slaap goed, voel me energiek en geniet volop."
Els Niemegeerts
Directeur Operations Epyc
daniel kerkhof limako
"Margriet wist mij als geen ander te wijzen op mijn ontwikkelingspunten en bleef mij coachen om deze in de praktijk te brengen. Voor mij geen uitstel en afstel meer, maar aanpakken en doorpakken."
Daniel Kerkhof
Managing Director Limako