Saskia realiseerde maar liefst 3 dromen

Saskia Chatillon

Graag stel ik je voor aan Saskia.

Saskia wilde zakelijk en persoonlijk stappen zetten en was zeer gemotiveerd om zichzelf onder de loep te nemen. Ze wilde het wiel niet zelf uitvinden, maar zocht "een enthousiast en gedreven voorbeeld dat haar kennis en levenservaring wilde delen in een inhoudelijk programma dat staat als een huis". Dat dit onder meer zou leiden tot dagelijks niksnutten was een van de eyeopeners. 

In het kort:

Wie? Saskia Chatillon

Probleem: Saskia vond het moeilijk confrontaties aan te gaan. Ook kon haar structuur beter en haar communicatie helderder.

Oplossing: 'Meer Succes, Minder Stress' (mijn leiderschapsprogramma waarin je maximaal leert presteren in minimale tijd met ultieme relaties. Wat denk je van 0% overuren, 25% productiviteitsgroei en 100% leven?).

Heeft het geholpen? Ja, Saskia heeft haar dromen gerealiseerd:
Grotere groepen trainen en een boek schrijven. Dit boek is in 2019 gepubliceerd. Last but not least heeft zij in de trainingsgroep haar droompartner ontmoet. Met hem is zij in 2020 getrouwd.

Hier zijn drie korte video's waarin Saskia zelf haar ervaringen met mijn programma deelt. De eerste video is tijdens de tweede live training in november 2015. De tweede video is tijdens de derde live training in januari 2016 en de laatste video is tijdens de vijfde live training, de successendag in juni 2016.

Ook schreef Saskia er een testimonium over.

Wil jij ook zulke resultaten voor jezelf?

Als het antwoord "JA" is, heb ik goed nieuws voor je.

Ik kan jou ook helpen om je bedrijf beter te structureren, je organisatie meer te stroomlijnen en je aanpak te verzakelijken. Een prins of prinses op het witte paard garandeer ik je niet, maar wel dat jij je op je best presenteert aan iedereen die met jou wil verkeren, zowel zakelijk als privé. Zodat ook jij jouw dromen kunt realiseren.

Vraag en antwoord

Heb je vragen over deze blog? Of wil je jouw ervaringen met (niet) je dromen realiseren delen? Laat dan hieronder jouw reactie achter en ik antwoord persoonlijk.

Doe mee met mijn interactieve, online Masterclass

Stap nu uit jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken, waardoor je tijd en energie krijgt voor jezelf en ontspannen excelleert aan de top. In slechts één uur krijg jij weer grip op je werk en leven. Meld je nu aan voor de interactieve, online Masterclass 'Succes Zonder Stress'.

Aanmelden Masterclass 'Succes Zonder Stress'

Exclusief 1 op 1 sparren

Wil je liever direct persoonlijk met mij in gesprek, zodat 0% overuren, 25% productiever en 100% leven jouw relaxte werkelijkheid wordt? Klik hier om jouw Doorbraaksessie te boeken en we spreken elkaar binnenkort.

Laat een reactie achter

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.