Waarom Addy er toch niet tussenuit muisde

Addy Defraeye

Graag stel ik je voor aan Addy.

Hij had geen klanten, geen omzet, geen business. Hij werkte dag en nacht. Zijn reserves slonken. Met een mailtje wilde hij ervan tussen muizen en zijn aanmelding ongedaan maken. Hij zou zichzelf wel uit de penarie halen….

Ik geloofde daar niets van en belde Addy om opheldering wat hem zeer gelukkig stemde, omdat hij daardoor zeker wist dat zijn investering zou renderen.

In het kort:

Wie? Addy Defraeye

Probleem: Addy had geen benul hoe en wat hij moest doen om zijn business op de rit te krijgen. Qua doelen behalen liep alles zo een beetje door elkaar, hij maakte zich continu zorgen omdat hij geen werk had en het frustreerde hem zeer dat het hem niet lukte om een fijn werkritme te vinden. Addy voelde zich onzeker en gedemotiveerd.

Oplossing: "Meer Succes, Minder Stress" (mijn leiderschapsprogramma waarin je afscheid neemt van stress en de weg open gooit naar succes.)

Heeft het geholpen? Ja, Addy's bedrijf heeft vorm en inhoud gekregen in een mooie niche en zit niet meer in angst wat de toekomst brengen zal. Hij heeft een ruimere keuze aan werk en zijn financiën gaan de positieve richting uit. Ook zijn gezin weet nu wat ze aan hem heeft: minder stress en getob laat toe dat er ruimte is voor de volle aandacht en gezelligheid.

Hier is een korte video waarin Addy zelf zijn ervaring met mijn programma deelt:

Ook schreef hij er een testimonium over.

Wil jij ook zulke resultaten voor jezelf?

Als het antwoord "JA" is, heb ik goed nieuws voor je.

Ik kan jou ook helpen om je werk effectief vorm en inhoud te geven, zodat je je leven weer leidt en niet meer lijdt.

Klik hier om te weten te komen of mijn leiderschapsprogramma "Meer Succes, Minder Stress" ook jou kan helpen.

Vraag en antwoord

Heb je vragen over deze blog? Of wil je jouw ervaringen met er (niet) tussenuit muizen delen? Laat dan hieronder jouw reactie achter en ik antwoord persoonlijk.

Doe mee met mijn interactieve, online Masterclass

Stap nu uit jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder werken, waardoor je tijd en energie krijgt voor jezelf en ontspannen excelleert aan de top. In slechts één uur krijg jij weer grip op je werk en leven. Meld je nu aan voor de interactieve, online Masterclass 'Succes Zonder Stress'.

Aanmelden Masterclass 'Succes Zonder Stress'

Exclusief 1 op 1 sparren

Wil je liever direct persoonlijk met mij in gesprek, zodat 0% overuren, 25% productiever werken en 100% leven jouw relaxte werkelijkheid wordt? Klik hier om jouw Doorbraaksessie te boeken en we spreken elkaar binnenkort.

Laat een reactie achter

You have to agree to the comment policy.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.