Wegens succes geprolongeerd – ook jij kunt werken zonder stress

Margriet in online meeting

Werken zonder stress! Wie wil dat nou niet?

Ter ere van de 23ste verjaardag van FFT op 17 juni jl. stelde ik deze vraag in mijn netwerk en dat was niet tegen dovemans oren. Het regende aanmeldingen voor mijn gloednieuwe gelijknamige online workshop en op 19 juni vond de primeur plaats met 47 deelnemers.

Wauw wat een ervaring. Dit smaakte naar meer en dus plande ik drie nieuwe workshops, die in totaal door 17 deelnemers bezocht werden.

Soms lukte het niet

Helaas kon ik niet iedereen tevreden stellen. Dan “paste de datum niet”, “was de tijd onhandig” of “was er nog veel te veel te doen voor de vakantie”.

Maar direct daar achteraan kwam dan ook steeds de volgende vraag: “Wanneer zijn de volgende workshops, Margriet, want ik wil heel graag meedoen!”

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Nou, klap je agenda maar open en verwen jezelf met twee uur eigen tijd!

Ik heb drie nieuwe workshops ‘Werken Zonder Stress’ gepland en jij kunt erbij zijn.

Stel je eens voor:

  • Als relaxte afronding van je werk, zodat je heerlijk ‘zen’ met vakantie kunt.
  • Of als je al vakantie hebt gehad om ontspannen te starten en ontspannen te blijven.
  • Of voor in je vakantie om lekker met alle handvatten en tips te oefenen.

Een feestje voor Petra

Voor Petra van Bohemen van BrandInc was het deelnemen aan deze workshop een feestje.

“Doordat je van tevoren had gevraagd na te denken over ‘tobbers en toppers’, doelen en een actieplan, wist ik wat me tijdens de workshop te wachten stond. En die zat bovendien vol energie. Dat kwam door jouw enthousiasme, maar ook door de interactie met de andere deelnemers omdat je je eigen issues met elkaar kunt delen in een informele en ontspannen setting.

Dat is fijn, herkenbaar en heel leerzaam en heeft me opnieuw bewustgemaakt over mijn eigen gedrag en de invloed die ik daarop heb. Je modellen en stellingen zijn duidelijk, motiveren en maken zaken super concreet. En dat aangevuld door je rake uitspraken maakte de workshop een feestje dat me nieuwe inzichten heeft gegeven.”

Petra’s volledige testimonium lees je hier.

Kristalheldere spiegels voor Kees

Kees van Oosterhout van Centrum voor Waardering van Capabiliteit vatte zijn ervaring als volgt samen:

“Evaluerend zie ik dat je instrumenten en gehanteerde modellen laagdrempelig en doeltreffend zijn en naar ik stellig verwacht ook op lange termijn hun effect zullen behouden.

Wat bij mij en de deelnemers die ik sprak beklijft, is dat je kristalheldere spiegels voorhoudt, er geen doekjes om windt, je volstrekt transparant bent en eigen kwetsbaarheid laat zien. Daarmee bereik je gelijkwaardigheid.

Zou ik om wat voor reden dan ook in de problemen komen, dan weet ik je te vinden.”

Klik hier voor het gehele verhaal van Kees.

Geweldige ervaring voor Michael

Last, but not least vond ook Michael Nouris van Nouris Security zijn tijd geweldig besteed:

“Ik ben altijd gemotiveerd om dingen te leren en te ontwikkelen. De workshop zou mij misschien ook nieuwe inzichten kunnen geven. Hetgeen ook gebeurd is. Jouw enthousiasme steekt iedereen aan. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand van de deelnemers niet enthousiast was.

Ook met elkaar in gesprek gaan (de deelnemers) was erg interessant. Zo hebben wij ook elkaar kunnen helpen en tips kunnen uitwisselen n.a.v. de vragen die jij voor de workshop liet invullen door iedereen.

Ik vond het geweldig om jouw workshop te volgen en als mensen geen stress meer willen ervaren, dan geloof ik dat jouw persoonlijke aanpak zeker helpt. Wie zonder stress vooruit wil met zichzelf raad ik van harte aan om met jou contact op te nemen.”

De complete getuigenis van Michael vind je hier.

Ben je erbij?

In de workshop ‘Werken Zonder Stress’ neem je je eigen tobbers en toppers onder de loep. Je onderzoekt jouw doelen voor succes en je leert tien manieren om effectiever te functioneren. En je komt met een actieplan dat je ook daadwerkelijk meteen kunt uitvoeren.

Een zomerse traktatie

Omdat ik het jou van harte gun om deze zomer af te rekenen met jouw tobbers en stress heb ik besloten er een zomerse traktatie van te maken. Normaal kost deze workshop 197 euro excl. btw, maar jij betaalt tijdelijk* slechts 97 euro, omdat ik 50% voor mijn eigen rekening neem. Hier leg ik in een video alles over de workshop uit. Je krijgt alle relevante informatie en je kunt je gelijk aanmelden.

Ik verheug me erop met je aan het werk te gaan.

Tot binnenkort!

* Deze actie is alleen geldig voor de geplande workshops in juli en augustus 2020 (data en tijden staan op het aanmeldformulier).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.
Direct contact